Sådan finder du de bedste priser på dine malerprojekter

0

Sommeren er højsæson, for at få færdiggjort alle sine Gør-det-selv projekter, og nu er sommeren snart ved vejs ende for i år.

Kender du det – man syntes man har knoklet hele sommeren, men alligevel, er der en masse projekter, men ikke har nået?

Eller er blevet færdige med?

De færreste syntes det er fedt, at arbejde udendørs på malerprojekter eller lignende, når vejret er koldt, det regner eller sner. Det er her, man godt kunne tænke sig en “hjælpende” hånd og nogle kompetente hænder, der kan hjælpe dig i mål.

Så tænker man bare; Hvad mon det koster, at få hjælp til dette?

Det behøver ikke koste en formue

Det kan ofte være enormt svært, at få oplyst en cirka pris på sit maler projekt. Der skal sikkert en kyndig maler ud og kigge på opgaven, inden en pris kan blive nævnt – men sådan bør det ikke være.

Kunne det ikke være enormt rart, hvis man kunne indhente en uforpligtende pris hurtigt?

Denne maler i Næstved har som noget nyt lavet et værktøj, så du kan udregne din pris direkte på deres hjemmeside – og den er utroligt nem at bruge.

  1. Klik først på “Vælg produkt” – her får du en masse valgmuligheder. Skal du have malet rum med eller uden loft? Hvor mange m2 er det? Med paneler, karme og vinduer?
  2. Vælg om du skal have en eller flere farver i rummet
  3. Tilføj eventuelt nyt produkt, og start processen forfra – hvis du eksempelvis har flere rum, som skal males!

Prisen af projekt afhænger af mange ting, og prisen er selvfølgelig kun vejledende. Ønsker du en helt korrekt pris, er det altid bedst at tage kontakt til virksomheden!

Professionel sprøjtemaling af montana, skalstole, køkkener og meget mere

Udover at tilbyde kompetent arbejdskraft indenfor malerfaget, kan du også hos denne virksomhed få sprøjtemalet dine møbler og dit inventar – og her kan du også ganske nemt udregne prisen direkte på deres hjemmeside.

Det mest almindelige at få sprøjtemalet kan eksempelvis være døre, montana reoler, mistral, køkkenlåger, skuffeforstykker og skabslåger. (En lille køkkenlåge kan få udseende som HELT ny fra blot 300kr)

Leave A Reply

Your email address will not be published.