Helms TMT – Minigraver

Helms TMT er forhandler af både nye og brugte minigravere og minigravemaskiner. Maskinerne fås i forskellige størrelser fra 1,6 til 5,4 tons. Med en minigraver fra Cams får du altid en god og alsidig maskine, , En Cams minigraver er det perfekte valg til at løse opgaven, hvis du står foran en udfordrende bygge- eller nedrivningsopgave. Specielt, hvis behovet for at grave, bryde eller løfte er essentielt for at kunne udføre arbejdet til perfektion.

Vælg den rigtige minigraver-model

Det er naturligvis vigtigt, at du vælger en minigraver, som passer til netop de arbejdsopgaver, du står overfor. Selvom alsidigheden er stor, er det ikke ligegyldigt, hvilken model du vælger. Heldigvis er udvalget hos Helms TMT stort i både minigraver, minilæssere og minitraktorer. Så vi kan hjælpe dig, om du så skal bruge en let og kompakt minigraver, der skal kunne kom ind og ud af en almindelig husdør eller en minigraver med masser af råstyrke og brydekraft til dine projekter.

Lad os rådgive dig til det rigtige køb

Hos Helms TMT rådgiver og hjælper vi gerne. Vi har mange års erfaring og lige så mange år med tilfredse kunder. Så lad os hjælpe dig med at finde lige netop den maskine, som matcher dine behov og ønsker. Alle vores produkter til findes til en konkurrencedygtig pris. Men det vigtigste er, at vi prioriterer kvalitet, der altid har fokus på din sikkerhed og komfort.

Derudover rådgiver vi altid vores kunder i hvilke fordele, der er ved at vælge de forskellige vægtklasser. Der er ingen grund til at købe en maskine, som du ikke får brugt det fulde udbytte af. Skal du kun bruge gravefunktionen eller skal den også kunne læsse fra tid til anden. Der er trods alt flere spørgsmål, der skal kunne besvares udover, “Sidder du godt?”

Vil du se og afprøve en af vores minigravere, minilæssere eller minitraktorer, er du er altid velkommen til at kigge forbi en af vores tre lokationer rundt om i landet.