Metalbearbejdning og dets unikke potentiale

Inden for metalbearbejdning findes der i dag et hav af innovative & højteknologiske løsninger, som industrien kan nyde godt af, hvis de forstår at udnytte dets potentiale.

Potentialte inden for metalbearbejdning kender lem-beslagfabrik alt til. Siden 1982 har de været med direkte i fronten af udviklingen og leveret skræddersyede løsninger i metal til et hav af tilfredse kunder. Med fokus på at tænke ud af boksen og lytte til hver enkelt kundes behov, har virksomheden skabt et samarbejde med nogle af Danmarks højproducerende virksomheder. De er mere end klar over, at standardvarer sjældent er vejen frem til success. Lem-Beslagfabrik er derfor den perfekte partner, inden for disse 4 centrale områder inden for metalbearbejdning.

Laserskæring byder på MAX præcision

Med fokus på kvalitet og ikke mindst præcision, er laserskæring det naturlige valg. Laserskæring kan bruges til enkelt produktion eller større serieproduktioner. Det giver kunden en stor mængde af frihed, hvad angår design samt ensartet produktion. Lem-Beslagfabrik er altid klar på at komme op med innovative løsninger, der matcher din virksomheds behov. Laserskæring kan anvendes til en stor varietet af materialer, herunder jern, stål og aluminium.

Kantbukning er en kunstform

Kantbukning er på alle måder en kunstform, og et område man ikke kan komme uden om, når der arbejdes med metal. Hos Lem-Beslagfabrik har de alt det nødvendige udstyr til at udføre kantbukning på højeste niveau. Om det er pladeemner i store, små eller unikke seriestørrelser. Kunsten at levere ensartet produktion, er hvad der adskiller Lem-Beslagfabrik. Deres medarbejdere har kompetencerne til at levere præcis det produkt kunderne efterspørger.

Svejseafdeling, der binder metalbearbejdning sammen

Lem Beslagfabrik har endvidere et team af yderst kompetente svejsere, der sikrer dig det bedste resultat. Virksomhedens maskinpark omfatter moderne maskiner, samt en robotløsning til mindre emner. Endvidere har de også forskellige pressvejsere, rundsømssvejsere og boltsvejsere.

Med mangeårige tekniske ekspertise, er de i stand til at rådgive dig omkring dine svejserelaterede opgaver og herigennem finde frem til den bedste svejseløsning.

CNS-drejning og fræsning

CNC-drejning og fræsning, er den perfekte løsning til at producere ensartede emner i store seriestørrelser. Her er manuelt arbejde alt for tidskrævende og automatisering et krav. Det betyder at store seriestørrelser kan produceres med stor nøjagtighed og høj kvalitet. Der er altså tale om en deciplin, der gang på gang producerer ensartede emner i højeste kvalitet. Hos Lem-Beslagfabrik kombineres både drejning og fræsning, så du får det optimale resultat, uanset hvor stor en opgave du ønsker løst.

Som du nok kan læse, så kan Lem-Beslagfabrik løse alle former for metalbearbejdning, under ét tag. Virksomheden tilbyder en grad af sikkerhed, der drager kunder til at blive partnere på livstid. Man er altså på alle måder i trykke hænder.