Hvordan måler man et bægre?

0

Det er desværre sjældent når man kigger på bægre, at man kan bruge ml eller liter målet, da det afhænger af hvor producenten har valgt at måle til om det er til toppen eller lidt over halvvejs, er meget forskelligt fra forhandler til forhandler.

Den mest brugte målstok for bægre er således ounces. Men det er ikke altid lige nemt at vide hvor meget en ounce (oz) i virkligheden er i ml.. Det er særligt brugt af bægre såsom papkrus og plastikkrus. Hovedreglen er således at:

1 oz = 30 ml    hvilket betyder at en 8 oz = 240 ml og en 12 oz = 360 ml.

Men så let skal det ikke nødvendigvis være. Mange producenter har taget sig den frihed selv at ”opfinde” deres egne størrelser og egne konverteringer. Især er det værd at være opmærksom på størrelser angivet i lige ml; 200 ml, 300 ml, 400 ml og 500 ml. Som hovedregel er der ikke nogen producenter på det Europæiske marked der producerer i lige hundrede ml. Det er næsten altid en forsimpling.

Til sammenligning er vores mest solgte række af papkrus i størrelserne

4 oz = 115 ml    8 oz = 220 ml   12 oz = 350 ml   16 oz = 450 ml   20 oz = 580 ml

Mængderne er målt én cm fra kanten.

Men hvis størrelsen er meget vigtig så er det eneste sikre at bede om at få nogle prøver tilsendt og selv måle efter. Vi hos Limepack tilbyder at du kan få helt gratis prøver leveret fra dag til dag, så du selv kan finde frem til den størrelse som passer til dig.

Hvis du er utålmodig, så har jeg lavet et utroligt lille excel ark som ud fra målene på papkoppen kan sige hvor mange ml der er plads til.

Er det stadig lidt forvirrende så giv os et kald og så kan vi ofte klare den hurtigt over telefonen. Du kan ringe på 30 69 21 89.

Leave A Reply

Your email address will not be published.