Billige gardiner til efteråret

Nu er det snart tid til lav sol og dermed en perfekt undskyldning for at købe nye billige gardiner.

Her har vi fundet en billig online gardinbutik i det jyske, hvor priserne er i bund og servicen i top.

Topgardiner hedder butikken der er et lille firma med stor service. Sortimentet er nøje udvalgt efter bedste kvalitet og det er også muligt at købe lamelgardiner. Det hele fås til billige penge, fordi alle de fordyrende mellemled er sparet væk. Du handler direkte med gardinfabrikken uden at nogen skal tjene en formue på dig.

Her sælges både gardiner fra dansk fabrik i det midtjyske, samt VELUX kompatible gardiner, rulleskodder med mere.

Har du et VELUX vindue, så du skal ikke være nervøs for om de nye gardiner passer. Det eneste du skal vide på forhånd er type og model på dine Velux vinduer, så du under bestillingen kan vælge de rigtige gardiner. Derefter kan du finde de farver og mønstre du kan lide.

Du kan købe dine nye gardiner på mål og der er mange forskellige slags at vælge imellem. Plissegardiner, foldegardiner almindelige gardiner eller rullegardiner på mål. Er du i tvivl om hvordan du måler op til nye gardiner kan du læse inde på hjemmesiden hvordan man gør.

Den lave sol kan være irriterende, men heldigvis er solafskærmning meget billigt hos Topgardiner, du vælger bare mål og farve og betaler, så kommer solafskærmningen hjem til dig, pengene bliver først trukket når varen afsendes. Afsendelsen sker dagligt fra den centrale placering midt i Danmark, det sikrer at dine nye gardiner når hurtigt hjem til dig.

Montering af rullegardiner det er da nemt

Et rullegardin kan monteres på to måder – enten i lysningen eller uden for lysningen. Du skal bare gøre op med dig selv inden du måler og bestiller gardinerne, hvilken af monteringerne du vælger. Forestil dig hvordan det ser ud, inden du vælger montering for at få en idé om hvor de vil komme til at sidde. Vælg i mellem 75 forskellige mønstre, eller vælg et ensfarvet rullegardin. Du kan også vælge en model med aluminiumsbagside, der skaber en mørklæggende effekt, perfekt til at lukke af for den lave sol her på vej imod efteråret.

Hvor rullegardinet er meget klassisk i udseende, så er et plisségardin en mere moderne version af mørklægning. På mange punkter gør gardinerne præcis det samme, men udtrykket er bare mere spændende i form af de her små plissér som stoffet får når gardinet er trukket op. Plissegardinet er på vej tilbage i den danske boligmode. Et plissegardin er også nemt at montere derhjemme, det kræver ikke alverden. Er du alligevel nervøs for om det går godt kan du bestille Topgardiners gardinmand, der så kommer hjem til dig, måler op til nye gardiner og når de er syet færdig kommer han med dem og monterer dem i dit hjem.

Stor konkurrence – din fordel

Når der er stor konkurrence på et marked sker der to ting. Priserne falder og producenterne prøver at skille sig ud med specielle tiltag. Det gør Topgardiner også, idet de har prisgaranti og du får længere garanti på dine gardinprodukter.

Skynd dig ind at købe nye billige gardiner online nu.