Drama på slottet

0

Sent mandag eftermiddag blev en gruppe unge piger spærret inde på Brundlund Slot. Det kunne have udviklet sig til en dramatisk affære, hvis det ikke var blevet opdaget i tide. Sulten stod for døren for pigerne, da de blev reddet omkring klokken 18.

Pigerne var af egen fri vilje taget ind på museet, men de skulle snart komme til at fortryde det. Pigerne kom allerede efter en time til at kede sig så meget af museumsstemningen, at de selv ringede til politiet og anmeldte deres indbrud.

Undervejs i krisehjælpen kommet det frem, at pigerne selv havde lukket sig ind på slottet gennem en ulåst dør. Men havde eftersigende ikke været interesseret i de uvurderlig artefakter. Det ville blot more sig. Men morskaben blev til et mareridt for pigerne, da kedsomheden og sulten begyndte at melde sig.

Vil du gerne selv føle dig som konge i dit eget slot eller holde en god fest, så bør du besøge www.korkproppen.dk Her kan du læse om alle mulige muligheder for at gøre din fest til en spændende begivenhed. Det er uanset, om du er værten, toastmasteren eller om det blot er dig, der står for underholdningen.

Under normale omstændigheder ville slottet lukke klokken 17, men eftersom det var mandag var der slet ikke åbent til at starte med. Altså er det værd at skrive sig bag øret, at museet har lukket om mandagen. Så hvis du nogensinde er i området på en mandag, bør du overveje, om du skulle blive en ekstra dag bare for at se museet.

Politiet blev tilkaldt af én af de fortvivlede piger, som måtte bekende sin synd. Var de ikke krøbet til korset i tide til at nå hjem til aftensmad, var det måske udviklet sig til en ubehagelig affære.

Fremover, lover Direktøren Henrik Harnow, vil der altid være styr på sikkerheden, og at folk ikke sniger sig ind udenfor lukketid. Men det kan være problematisk at holde styr på alle gemmestederne, indrømmer han. Tilgengæld udtrykker han en vis glæde over at pigerne ikke var inde på selve museet, da det havde betydet, at de helt særlige artetakfer havde været udsat for en sikkerhedsbrist.

Det rygtes at Ben Stiller allerede overvejes til at spille én af de unge piger, når begivenhederne filmatiseres under navnet Afternoon at the Museum.

Leave A Reply

Your email address will not be published.