Fremtidens låse er her nu!

0

Er du træt af at konstant rode efter dine nøgler i lommen, eller bliver de altid væk? Så er der gode nyheder fra Easylockshop.dk

Easylockshop.com sælger biometriske og elektroniske låsesystemer, der passer til alle typer hoveddøre og almindelige døre i virksomheder og i dit private hjem.

Låsesystem er fagsprog for en lås, biometrisk er en metode til at identificere en person ud fra specifikke kendetegn, såsom fingeraftryk, iris, håndens blodkar, gangart og ansigtstræk.

Det vil altså sige en lås, der genkender dit fingeraftryk og lukker dig ind i dit hjem. Dermed slipper du for at rode med nøgler og alarmbrikker når du skal ind af døren. Du har jo altid dine fingre lige ved hånden. Det kan ikke være nemmere.

Vil du hellere have et kontrolpanel med en pin-kode, der skal tastes er det også en mulighed. Det giver dig også mulighed for at lukke en håndværker ind i huset ved at give ham en kode, der kun virker i 2 dage eksempelvis. Det giver også en tryghed at vide at hvis håndvækeren får den ide at han skal bryde ind i huset med PINkoden så er den udløbet.

Det er også muligt at få en dørlås med app, så du kan taste koden og åbne døren via remote. Så har du altid styr på hvem der er i dit hjem. Du kan se når dine børn åbner døren. Håndværkere kan ringe til dig når de skal ind og ud af hjemmet. Det giver dig sikkerhed og kontrol over hvem der har adgang til dit hjem hele tiden.

Andre produkter i sortimentet til det moderne smarte hjem er låse med indbygget kamera, så du kan se hvem det er, der ringer på døren. Du kan også benytte denne teknologi som adgangskontrol, så døren åbner når kameraet genkender dit ansigt.

Easylockshop sender gerne en låsemontør forbi dit hjem for at give et tilbud på nye låse med montering. Der er rabat på montagen, hvis du køber mere end en lås til dit hjem. Når man tænker over det er det faktisk en rigtig god ide med en biometrisk lås, eller en lås på hoveddøren med en PIN-kode.

Hvad vi engang troede var teknologi, der ligger langt ude i fremtiden er allerede i drift i mange hjem over hele Danmark. Teknologien er gennemtestet og gennemprøvet i alle ender og kanter over hele verden. Gør det nemt for dig selv og dine børn at åbne din hoveddør uden brug af nøgler.

Der er 20% rabat hos Easylockshop.com lige nu!

Leave A Reply

Your email address will not be published.