TV2 Play

0

Med TV2 Play får du adgang til mere end 10.000 programmer. Det er en af de mest populære streamingtjenester i Danmark, og faktisk er TV2 Play også relativt prisvenlig.

Derfor er der flere grunde til at overveje et abonnement. Her får du mere info om TV2 Play. Vi ser nærmere på deres pakker og priser, deres mest populære udsendelser, og alt hvad der ellers har med tjenesten at gøre.

TV2 Plays pakker og priser

Der er to pakker at vælge imellem hos TV2 Play: Basispakken og hele pakken.

Basispakken giver adgang til alle programmer on demand – dog uden mulighed for at se TV2’s kanaler live. Det koster 49 kroner månedligt med reklamer, og 79 kroner hvis du vil slippe for reklamerne.

Hele pakken inkluderer alle programmer i arkivet og giver desuden adgang til live-kanalerne. Igen kan du vælge dit abonnement med eller uden reklamer (139 kroner vs 109 kroner). Dog kan reklamer ikke undgås ved liveudsendelser.

Her er de tv-kanaler, du kan se fra computeren, hvis du vælger hele pakken:

  • TV2
  • Zulu
  • News
  • Charlie
  • Sport
  • Fri
  • Samt specifikke TV2 Play-kanaler

Hvis du vil prøve TV2 Play, inden du binder dig til noget, kan du få 30 dage gratis med Basispakken. En god mulighed for at se om det er noget for dig.

Stort programudvalg

TV2 har et kæmpe programudvalg, og du kan se mere end 10.000 udsendelser ved at dykke ned i arkiverne hos TV2 Play.

Det inkluderer en masse udsendelser, der er produceret af TV2, og som er blevet sendt på deres kanaler. Som en bonus kan du også se en masse film og serier, både danske og internationale.

Hvis du vælger hele pakken, hvor du også kan se TV2 live, har du mulighed for at se præcis de programmer, der vises i fjernsynet. Det inkluderer også sport, hvilket er en betragtelig fordel. TV2 har for eksempel rettigheder til sportsgrene som håndbold, cykling, badminton, e-sport, basketball og vintersport.

Kan streames fra disse platforme

Hele formålet med TV2 Play er, at du kan se TV2-udsendelser igennem en hvilken som helst enhed. Det er altså ikke nødvendigt med et fjernsyn. Derfor kan du se det hvor som helst, når som helst – bare du har en internetforbindelse.

For eksempel kan du se TV2 Play på alle moderne computere, både Windows og Mac.

Derudover kan du streame programmer fra din mobiltelefon (virker både på iPhone og Android). TV2 Play kan også ses fra en tablet.

TV2 Play eksisterer også som app, hvis du bruger et Smart TV, et Android TV eller et Apple TV.

Der er altså rigtigt mange måder at streame på, og det er den helt store fordel. Det kræver egentlig bare en internetforbindelse, så med TV2 Play kan du se tv overalt.

Leave A Reply

Your email address will not be published.