Hvilken garageport bør man vælge i 2019

Hvis man netop har fået bygget en ny garage, eller porten blot trænger til en udskiftning, er der mange ting man børe være opmærksom på. Først og fremmest bør man gøre op med sig selv, hvilket design man ønsker. Samtidigt er der mange mennesker som ønsker en port der vælger garragen – og her kan en specialløsning være den bedste mulighed. I dette indlæg forklarer vi de muligheder markedet tilbyder og hvad man skal være opmærksom på.

Portens design kan være det vigtigste

Ønsker du en port der afspejler den samme stil som dit hjem, kan det være nødvendigt at kigge på flere design til porte. Modellerne er mange, men ved at bruge lidt tid kan man uden tvivl finde en port der afspejler ens ønskede stil. Det anbefales at fremskaffe et katalog, fra en forhandler af garageporte, som man kan bladre i, som er inddelt i forskellige kategorier. Blandt modellerne vil du blandt andet finde Lux porte, Classic porte, Premium porte & og de lidt mere moderne porte. Hver port har sit eget design der kan tilpasses i op til 20 forskellige modeller.
Materialet – vælg noget der holder i mange år

Materialet – vælg noget der holder i mange år

I løbet af de seneste år er porte af træ blevet udfaset. De har en tildens til at kunne rådne op, hvis de ikke bliver lakeret årligt. Hvis man ønsker mindst muligt arbejde med sin port, bør man derfor vælge en af stål. Dette kunne være de to favoritter: trådgitter eller perforeret stål. Disse hitter især i Danmark, da der efter mange års brug af porten, ikke vil være synlige ændringer i udseendet. Samtdigt er det nemt at fremstille en smedejernslåge, som passer til designet af porten.

Portens automatik – slip for alt besværet

Det helt nye og moderne valg, er en automatisk port. Med en elektronisk port som åbner af sig selv, f.eks med en fjernbetjening, app, nøgler eller andet slipper man nemlig for at bøvle med portens lås. Samtidigt sikrer den automatiske åbne og låsefunktion, at porten bliver åbnet optimalt så den ikke bliver slidt over tid. Man kan læse mere om elektroniske porte med fjernbetjening her.