Det skal du holde dig fra i en hudpleje

0

Krigen mod bumser, hudorme og uren hud kan til tider virke uendelig og kompromisløs, men hvad virker egentligt i kampen for at komme af med den urene hud?

Der findes en masse tips og råd til, hvad der virker, men meget få råd om, hvad du egentligt skal holde dig fra i din hudpleje. Du får derfor fem råd her til, hvad du skal holde dig fra, når du plejer din hud.

1 – Parfume og farvestoffer

Huden i dit ansigt er meget følsom. Derfor er det en god ide, at du ikke anvender hudplejeserier med parfume eller tilsatte farvestoffer.

Det betyder, at du skal forsøge at undgå hudplejeprodukter, der indeholder ting som mynthe, æteriske olier, menthol og mynte. Hvorfor? Fordi din hud ikke har godt af det. Din hud har ikke godt af alle de kunstige stoffer, som hverken gør noget for din huds sundhed eller renlighed.

2 – Du skal ikke lide for skønheden

Drop tanken om, at du skal lide for skønheden. Den gamle talemåde holder ikke stik, når det gælder din hudpleje. For det er ikke meningen, at det skal gøre ondt, når du behandler din hud.

Hvis du mærker, at det prikker eller stikker i din hud, eller at du oplever en følelse af varme eller kulde, ja, så er den ikke helt god. Disse symptomer er faktisk din hud, der prøver at fortælle dig, at der er noget galt.

Når din hud reagerer således, er det fordi, at det produkt du anvender, er for skarpt eller skrapt, så det faktisk er for voldsomt i forhold til, hvad din hud kan lide eller har behov for.

3 – Komplicerede og voldsomt dyre hudplejeserier

Ansigtsmasker, face scrubs og komplicerede serier med en lang produktrække. Glem dem! Dertil ikke sagt, at vand og sæbe er nok. Men ekstreme behandlinger, så som ansigtsmasker og grove face scrubs er ikke svaret.

Ofte er disse behandlinger så hårde ved din hud, at de i stedet for at hjælpe dig på vej mod en ren hud er med til at skade den. Hvilket blot giver dig den modsatte effekt på den lange bane, i forhold til den du i bund og grund efterspørger.

Du skal i stedet gå efter en hudplejerutine, der i sin enkelthed indeholder de rigtige produkter, som du skal bruge morgen og aften. Et par produkter til hvert punkt i din hudplejerutine er længe nok og vil, hvis du bruger dem kontinuerligt, give dig forholdsvist hurtige resultater.

Leave A Reply

Your email address will not be published.