Reportage: En tur på Cafe i Silkeborg

0

I Silkeborg ligger der en Café i det gamle rådhus. Denne Café hedder DREWSENS. Cafeen bliver flittig besøgt af folk i om omkring Silkeborg og af samme grund har vi i dag valgt at besøge Cafeen i Silkeborg.

Det første indtryk af forretningen er udefra, placeringen er det gamle rådhus i Silkeborg. Rådhuset har faktisk ikke været rådhus siden 70’erne. Men dannede efterfølgende ramme om byretten op til år 2007. Hvor denne også flyttede ud. Efterfølgende blev bygningen overtaget af nogle driftige sjæle, som har indrettet bygningen som todelt B&O forretning og Café.

Cafeen med de unikke omgivelser er indrettet i et moderne, “nyt nordisk” minimalistisk design. Hvor der er lagt vægt på, at tingene skal være funktionelle og behagelige at se på. Det ligner, med andre ord, andre moderne cafeer. Flot!

Kaffen

En anmeldelse af det sorte guld er hele grunden til, at vi er her.
DREWSENS bruger “lokale” bønner, dvs. at de benytter bønner er ristede hos Nørre Snede kafferisteri. Nørre Snede kafferisteri har formået at riste nogle bønner, som leverer en rigtig fin kop kaffe. Det er en god, lind oplevelse at drikke kaffen.

Maden

DREWSENS severer ikke kun kaffe, de severer også mad. Primært er de kendt for deres tapasanretninger, der i mange år har været kernen i deres madudvalg. Tapas anretningerne er lækre, brødet er nybagt og råvarerne virker friske. Vi bestilte en “tapas del dia” til 2 personer og var relativt imponerede med udvalget. Det er helt på højde med, hvad nogle af de bedre steder i Aarhus og KBH kan tilbyde.

Vinen

DREWSEN hedder egentligt DREWSENS Vinbar. I hvert fald er det, det deres hjemmeside hedder. Derfor var det også interessant at kigge på udvalget af vine på deres menukort. Menukortet indeholder et udvalg af bobler, rødvin, hvidvin og rosatoer. Ligeledes er der et udvalg af portvine. Generelt for udvalget af vine, er det at der er repræsenteret mange forskellige lande i udvalget. Der skulle altså være noget for enhver smag. Et glas rødvin koster mellem 55 og 85 kroner. Alt efter om du er til porugisisk, spansk, italiensk eller fransk.

Dommen over DREWSENS? Vi kommer der gerne igen. Næste gang skal vi have prøvet deres udvalg af vin

Leave A Reply

Your email address will not be published.