4 nemme fif til dig som mangler forandring i boligen


Har du brug for forandring i dit hjem, men er du usikker på, hvad der skal ske? Her får du fire nemme fif til, hvordan du kan pifte dit hjem op og få følelsen af fornyelse.
Mange rastløse sjæle tror, at de er nødt til at skifte sofaen ud, købe et nyt spisebord eller male væggene i en ny farve. Men i virkeligheden behøver de fleste ikke så store forandringer for at føle tilfredsstillelse – det skal bare være de rette af slagsen. Start med små og overkommelige projekter, som ikke kræver meget tid, energi og penge.

Pynt væggene

Èn af de nemmeste måder at få forandring i hjemmet på er ved at hænge noget op på væggene – noget visuelt som gør dig i godt humør. Det kan være alt fra familiebilleder, lokale malerier eller flotte plakater. Så længe det er noget, som du bliver glad af at kigge på. Plakater kan være med til at skabe personlighed i dit hjem, særligt hvis du vælger nogle med et motiv, der har en særlig betydning for dig.

Levende lys boligen

Solens stråler er livets lys, men når mørket trænger på, må vi selv sørge for at berige hverdagen med den mængde lys, som kan få os i godt humør. Skru derfor op for humøret med levende lys i vinterperioden, hvor vi bruger det meste af vores tid indendørs, og den rette hyggestemning i hjemmet derfor er vigtig.
pynt vindueskarmen eller spisebordet med en ny lysestage, sæt fyrfadsholdere på sofabordet eller bloklys på kommoden. Det hele er med til at gøre dit hjem mere livligt og hyggeligt. Dette enkle tiltag vil hurtigt få dig i bedre humør og give dig en fantastisk varm og rar følelse, som får dig til at slappe af.

Grønne planter giver liv

Intet er bedre til at give dit hjem nyt liv end noget, der er levende. Planter er helt perfekte til at give din bolig ny energi, og nogle kan sågar være med til at skabe et bedre indeklima, da de renser luften for kemiske stoffer. Inden du vælger hvilke planter, du gerne vil have i dit hjem, skal du dog være opmærksom på, at det ikke er alle planter, der trives indenfor – vælg dem derfor med omhu. Nogle af de planter, som både er flotte, nemme at tage sig af og perfekte til en trendy boligindretning, er bl.a. pilea, fingerfilodendron, philodendron, guldpalme, fredslilje, elefantøre eller én af de mange kaktustyper. Der er mange flotte planter at vælge imellem, og det er derfor helt op til dig at finde frem til dine favoritter.

Gør din sofa til det perfekte hyggested

Efter en lang dag på arbejde, studie eller lign., kommer de fleste hjem og slår sig ned i sofaen. Det er her, vi kan slå hjernen fra og komme helt ned i tempo. Derfor er det også vigtigt, at det er et behageligt og afslappende sted at opholde sig. Tag derfor på udkig efter nogle flotte pyntepuder og et lækkert tæppe i fine farver og behagelige materialer, som kan skabe lidt spil i dit hjem. Du vil med sikkerhed elske dette tiltag, da de færreste kan modstå en sofa fuld af hygge, bløde materialer og et varmt tæppe. Samtidig kan disse accessories til boligen være med til at give nyt liv – præcis som du ønsker det.