Hurtig service – høj kvalitet

Kravene til ambitiøse og professionelle virksomheder stiger hele tiden. Kampen om kunderne er intens. Alt, hvad du udsender, når du som virksomhed kommunikerer, markedsfører og brander dig i verden, har betydning for dine kunders tillid og villighed til at købe dine produkter. Sådan er det! Derfor bruger mange virksomheder uhyre meget kostbar tid på at gennemlæse, tilrette, oversætte og skrive det materiale, de udsender. Vi kom selv til et punkt, hvor vi tænkte, at det her må simpelthen kunne gøres mere effektivt!

Vores egen erfaring

Vi har selv i vores egne virksomheder oplevet, at projekter og opgaver hele tiden blev forsinket, fordi rapporten ikke bare skulle skrives, men også oversættes, opstrammes og korrekturlæses for at sikre en fejlfri tekst af højeste kvalitet. Det kræver mange hænder og meget tid, der gør, at selv en lille opgave kan sidde fast, fordi den ene medarbejder er syg, den anden er til møde, og den tredje er i gang med et andet projekt, som en anden afdelingschef prioriterer højere.

Vores team

Derfor har vi samlet et uhyre skarpt team af dygtige, professionelle mennesker og teknologiske værktøjer, der gør, at vi kan opstramme, oversætte, læse korrektur på og skrive dine tekster langt bedre, hurtigere og nemmere. Så risikerer du ikke, at dit opslag til LinkedIn sidder fast enten hos Rikke, Trine eller Klaus, så det først er klart, når det ikke længere er aktuelt.

Vores løsning

I virkeligheden er vores løsning supersimpel: Vi har struktureret processen helt enormt, trænet vores team af superdygtige tekstforfattere, oversættere og editorer hamrende godt – og generelt professionaliseret hele processen i dybden. Resultatet er en service, der arbejder superhurtigt og sparer dig for en masse bøvl, en masse tid og ikke mindst sikrer et super professionelt resultat.

https://www.goedit.dk