Tag det nordiske look tilbage

Få det meste ud af dine herresmykker i vinterkulden

Vis din stil, selvom jakken er i vejen

Det er ikke kun inden for, at du kan se fresh ud med smykker på, hvis du gør det på den rigtige måde, er det helt sikkert også udenfor, men det kræver lidt mere effort, netop fordi at du skal tage højde for, at du skal have jakke eller andet overtøj på. Når man har jakke på, er det svært at holde smykkerne synlige eftersom jakken ofte lukker tæt op i halsen og gå langt ud over håndledet, så her bliver både halskæde til mænd og armbånd nemt skjult. Der er dog nogle nemme løsninger til, hvordan du kan komme disse styling udfordringer til livs.

For det første, kan du vælge at lægge vægt på de områder, som du faktisk kan se selvom, at du tager jakke på. Her er der særlig fokus på hænderne, som er de eneste, der ikke er dækket helt til, når du tager jakke på og lyner den op. Derfor kan du med fordel vælge større markante ringe, der virkelig træder frem og reflekterer din stil.

Gør dine smykker synlige, når du går udenfor

Hvis du derimod stadig gerne vil vise din halskæde eller dit armbånd, kræver det selvfølgelig, at du er villig til at lade jakken stå åben. Her kan du med fordel nøjes med at knappe den midterst knap i din jakke eller lade den stå helt åben, hvis ikke du har knapper i. Dette vil give dig mulighed for at vise din halskæde til trods for, at du har jakke på.

Det bliver lidt svært, hvis det er dit armbånd, som du gerne vil vise frem, men der findes dog en smart løsning, du nok allerede kender til. Du skal blot smøge ærmerne en gang op og lade ærmerne på din jakke blive et par centimenter korterer. Hvis du godt kan lide den lidt skæve og usymmetriske stil, kan du vælge kun at smøge det ærme op på det håndled, hvor armbåndet sidder. Det vil give et mere tilfældigt look, som får dine smykker til at så skarpt frem.