Önling – garn, strik og opskrifter med nordisk twist

0

Hos virksomheden Önling, kan du finde et bredt udvalg af både garn, sweatre og strikkeopskrifter. Vil du forkæle dit barn eller barnebarn med noget strik, kan du finde strikkeopskrifter til baby på hjemmesiden. Måske vil du forkæle enten dig selv eller en nær med en håndlavet sweater. Marianne isager garn kan give din strik et nordisk udtryk. Marianne Isager har skrevet en række kendte strikkebøger, og isager garn fås både i mohair, merino og alpaca. Hos Önlings får du kun garn af høj kvalitet, og hvis du mangler inspiration til strik, kan du finde det i deres strikkebøger. Garnet kommer i mange farver og materialer, så du kan kombinere materialer og farver som du vil. Du kan også gå på opdagelse i deres tilbehør til strik. Du kan både finde lækre lædertasker, holdere til målebånd lavet af læder og en masse kobberlynlåse. Hvis du vil undgå at strikke, kan du købe et færdigt produkt herunder håndhæklede huer i forskellige farver. Find også et bredt udvalg af hoodier lavet af cashmere, strikkjoler og meget mere. Se de forskellige garntyper, tilbehør og produkter på deres hjemmeside. Kontakt også gerne virksomheden hvis du har spørgsmål.

Leave A Reply

Your email address will not be published.