Ny el-webshop på det danske marked

Der er kommet en ny fræk dreng i klassen på det danske marked for el butikker.

Nu behøver du ikke længere, at gå ned i dit lokale el marked efter ledninger, stikkontakter eller smarthome devices på de kolde vinterdage. Danmark har nemlig fået en ny webshop, der udelukkende har fokus på salg af el artikler fra kendte mærker som bl.a. Lauritz Knudsen til lave priser.

Ved at købe dine el produkter hos LavprisEL kan du købe dine produkter, lige når det passer dig, uden at skulle tage hensyn til åbningstider og udsætte dig selv for efterårsregn eller blæst. Du kan springe den stressende butikskø over og sidde i din nye og lækre sofa, hvor du i ro og mag vælge de produkter til dine el installationer, som du skal bruge og ofte vil du endda opleve, at prisen ved at købe el på internettet kan være væsentligt lavere end ved at gå ned i en fysisk butik.

At købe el artikler på internettet kan virke angstprovokerende på nogle de første par gange, men det nye lavpris el marked har taget højde for dette. De har nemlig faglært kunde support  alle ugens dage via deres chatfunktion på lavprisel.dk, på telefonen og via deres e-mail, hvor de besvarer de mest komplekse spørgsmål. Dette gør virksomheden, fordi de vil sikre at køberne får en god og tilfredsstillende oplevelse, hvor de ikke har manglet afgørende rådgivning, hvilket kunne have ført til, at man måske var kommet til at købe de forkerte dele ved en fejl. Helt ligesom vi kender det hvis vi spørger den lokale hr. Jensen nede på el- eller byggemarkedet i vores egen by.

El artikler kan til tider være en kompleks størrelse, hvor det nogle gange kræver en uddannet elektriker, at skulle installere varerne. Dette er LavprisEL fuldt ud klar over og derfor siger de selv, at er du i tvivl, så spørg endelig! Flere af de ansatte har en stolt baggrund som elektrikere eller installatører og de ved præcis, hvad du selv må lave og hvad du skal bruge fageksperter til.

Vi byder velkommen til den nye e-handels butik og glæder os til at udforske de spændende muligheder, som den byder på.