Gaver til babyshower og barnedåb købes hos Babysutten.dk

Babysutten.dk er en netbutik, der har specialiseret sig i personlige gaver til små børn.

0

Skal du til babyshower eller barnedåb? Og vil du gerne have en sød og personlig gave med? Så køb den hos Babysutten.dk. Her broderer de navn på søde baby produkter så det bliver flotte personlige gaver til de mindste. Flot ser det ud, når dåbsgaven eller gaven til babyshower ligger på gavebordet.
Tendensen med at børn skal have specielle navne, der staves individuelt, har de kunnet mærke hos Babysutten, produkter med de mest populære navne kan man købe mange steder, men der er måske kun 30 navne, her har de alle.

Der sælges mange nusseklude og baby sengetøj når der skal sendes gaver afsted. Men også personlige tæpper, hvor barnets personlige data broderes på, er en succes som dåbsgave.
Rygsække, madkasser og sutter er et stort hit i daginstitutionerne, når der er kommet navn på, så der kan skelnes mellem alle taskerne, madpakkerne og sutterne.

Babysutten.dk har de stor erfaring med broderi på specielt nusseklude og baby sengetøj,
Virksomheden startede i 2006, og har siden blot vokset sig større og fået et bredere sortiment. Ejeren Susanne Kristensen, glæder sig hver dag over alle de produkter, både med og uden navn, hun, sammen med sit personale, får sendt afsted.

 

Sælger også produkter uden navn

Hos Babysutten.dk kan du købe alle deres produkter uden navn. Derudover har de også pusletaske, babynest, ammepude med Flossflake, børnebøger, baby legetøj og sutter.
Mange der køber sutter, tager også en suttesnor med i ordren. Og efter de er begyndt at sælge rangler og bideringe, falder der oftere også sådan en med i kurven.

 

Navnesutter

Udover broderivarer har de også specialiseret sig i sutter med navn – personlige sutter hvor du selv bestemmer hvilket navn der skal graveres ind. Navnet på sutterne holder resten af suttens levetid, da det brændes ind i plasten og ikke blot trykkes på. Derfor bliver der heller ikke brugt farve, når der laves navne sutter.
Det seneste tiltag ved babysuttens navnesutter er at kunden selv kan bestemme med hvilken skrifttype hun vil have skrevet navnet. Og antallet af Emojis er også steget. Her skal man blot være opmærksom på at alt graveres ind og bliver grå/ sort i farven.

Så muligheden for at købe en personlig gave – uanset om det er til eget barn eller en gave der skal gives er stor, udvalget er bredt, så der er mulighed for at finde en gave til alle.

 

Gavepakker gør det nemt at vælge.

For at gøre det lidt lettere at vælge mellem de mange flotte ting, har Babysutten.dk valgt at sætte nogle af deres ting sammen til gavepakker. Her kan man hurtigt se hvad det vil koste, og tingene passer sammen i farve eller mærke.
Der laves jævnligt nye gavepakker med de mest populære produkter.
Gavepakkerne bliver naturligvis pakket flot ind i cellefon eller gavepapir, så det er let at give gaverne væk.

 

Bordkort til festen

Skal du selv holde en dåbsfest eller babyshower, og skal bruge bordkort, så har babysutten.dk stor succes med deres personlige bordkort – på almindelige sutter skriver de barnets navn, gæstens navn samt dato og anledning. Sutterne leveres på få dage, og er klar til at blive lagt på det flot pyntede bord.
Farverne på sutterne er mange, så mon ikke der også er en der passer flot til jeres pyntede bord. Et bordkort der ofte tages med hjem og gemmes som et minde på et stor dag.

 

Store mærker som MAM og Teddykompaniet

Babysutten.dk fornyer sig hele tiden med nye produkter og ny mærker. Nogle af deres store populære mærker er My Teddy og Teddykompaniet, hvor der købes mange nusseklude og bamser. Men de har også store suttemærker som MAM og Avent.
De nye produkter der er kommet er babynest, ammpude og baby legetøj.
Babysutten.dk ligger i Varde i Vestjylland, og er en netbutik, men bor du i nærheden må du meget gerne selv hente varerne og dermed spare fragten.

Leave A Reply

Your email address will not be published.