Asador

0

Er du på udkig efter et godt spisested på Christianshavn, og vil du have en lækker bøf? Så besøg Asador, steakhouse nær Amager. Her er du garanteret mad og vin af høj kvalitet. Du kan desuden booke restauranten til begivenheder og andre fester, og Asador tilbyder lækre menuer til selskaber. Besøg argentinske Asador, hvis du vil forkæle kollegaer eller venner med en julefrokost på Christianshavn. Det er i det hele taget oplagt at kontakte Asador, hvis du skal holde en fest og vil forkæle dine gæster med lækker mad. Du kan også finde lækre frokostanretninger hos Asador – og til rimelige priser. Med speciale inden for argentinsk mad og vin, er du garanteret en autentisk helhedsoplevelse. Asador leverer også meget gerne maden direkte til din dør, hvis du vil have take-away. Hvis du vælger take-way, får du samtidig 20 % rabat. Du kan også altid se nærmere på hjemmesiden eller henvende dig, hvis du har spørgsmål.

Leave A Reply

Your email address will not be published.