AFSLØRING: Sådan bliver du bedre til Counter Strike: Global Offensive

3 Tips til hvordan du bliver lige så god som Dev1ce, gla1ve og de andre danske Astralis drenge

CS:GO er efterhånden gået hen og blevet en af verdens største esportsgrene og de professionelle tjener penge som andre før. Danske Astralis har f.eks. lanceret deres helt egen Jack and Jones Astralis kollektion af tøj, med store sponsorater fra f.eks Audi.

Men hvordan kommer man selv op på et niveau der er til at tage og føle på?

#1 – Træning

Træning kommer man ikke udenom. Danske Bjergsen, der tidligere var kendt som den bedste League of Legends spiller i verden, spiller op mod 16 timer om dagen. Det er altså ikke for tøsedrenge, at spille esport på højt niveau. Det kræver dedikation og viljestyrke af en en helt anden grad.

#2 Mental træning

Vi bliver i samme spor som i ovenstående. Det er ikke kun træning på de animerede baner, der kræves for at blive en af de bedste. Det er også hvad der foregår mellem ørerne, som man skal have styr på.
Inden danske Astralis for alvor slog igennem, var de kendt som det hold der chokede mest. Da de så rebrandede til Astralis og fik ansat en mentaltræner begyndte der for alvor at ske noget.

#3 Fysisk træning

Det er beviseligt, at det er skadeligt at sidde foran en computer 16 timer i døgnet. Der er ikke så meget at rafle om. Det var ikke det vi var designet til fra naturens side. Derfor er det en god ide at komme ud og få pulsen op, samt lige få brugt nogle andre musker end klør fem – som jo oftest er dem man bruger til at game med

4 Det rigtige gear

Det rigtige gear er både alfa og omega, hvis du vil være den bedste. Heldigvis er der flere og flere danske shops, som faciliterer salg af det bedste gear man kan købe for penge. Det være sig f.eks. CSShop. Hvor du kan købe både mus, tastatur og meget andet