Tandlæge Erik Strange

Er du på udkig efter en troværdig tandklinik beliggende i København, som har kompetencerne til at sørge for, at dine tænder vedbliver stærke?

Hos Tandlæge Erik Strange har alle ansatte utrolig stor viden inden for området. Samtlige patienter kan derfor være sikre på, at deres tænder er i gode hænder, når de skal have behandlinger i vores tandklinik.
Som en kvalitetssikring har vi gjort sådan, at alle tandlægepatienter på vores website kan få indblik i, hvad tidligere kunder har fortalt om vores tandlægeklinik.
Vi følger selvfølgelig med i branchens udvikling. Det betyder, at vi blandt andet tilbyder de bedste behandlinger. Vores professionelle tandlæger har bred arbejdserfaring inden for et bredt udvalg af forskellige procedurer, og vi laver derfor alt fra regelmæssige tjek til mere omfangsrige tandbehandlinger – så som rodbehandling. Vi sætter altid vores tandlægepatienter først. Det er herved meget centralt for os, at samtlige af vores tandpatienter føler sig godt tilpas. Når du træder ind i vores hyggelige klinik, som ligger på Nørrebro, vil du erkende, at der hersker en behagelig atmosfære.
Har du spørgsmål, eller er du usikker på, hvorvidt vores klinik kan behandle dine tænder, sidder vores serviceorienterede personale til hver en tid klar til at besvare dine spørgsmål.  


Tandlæge Erik Strange
Borups Alle 7
2200 København N
Telefon: 38346786‎