Prento ApS

0

Prento er en virksomhed, der sælger grafiske løsninger. Prento sælger både silketryk og online print. Prento sælger et bredt udvalg af både standardskilte og specialdesignede skilte. Man kan købe skilte med symboler om advarsel, sikkerhed og påbud. Prento tilbyder flere designløsninger – man kan både bestille skilte på selvklæbende folie, plast eller aluminium. Prento sælger tryk til alle virksomheder – også i udlandet. Derudover hjælper de også offentlige institutioner med løsninger. Man kan altid kontakte Prento, hvis man har brug for rådgivning eller kundeservice. Prento præsenterer dig også gerne for de forskellige produkter, så man kan se det fulde sortiment. I Prentos grafiske afdeling kan de hjælpe med både opsætning og design. Se mere om Prentos udvalg på hjemmsiden http://prento.dk/ eller kontakt virksomheden ved at ringe på 38741311. Kontakt virksomheden ved at sende en mail til prento@prento.dk.

Leave A Reply

Your email address will not be published.