Apa Aftenskolen

For Psykomotorik og Afspændingspædagogik

0

apa Aftenskolen for Psykomotorik og Afspændingspædagogik kan du melde dig på forskellige kurser. Du kan for eksempel forberede dig på din fødsel og den første tid efter med fødselsforberedelse i København. Du kan også melde dig på babyrytmik i København et par måneder efter fødslen, så dit barns motoriske sanser bliver trænet gennem musik. Der er kurser for både par og singler. Er din krop fremmed for dig, kan du eksempelvis få løst problemer med hovedpine eller søvn med en omgang afspænding i København. Hos apa er det også muligt at deltage i motionshold også bare hvis du vil træne din ellers sunde krop igennem. De vil altid sørge for, at du får sved på panden, hvis du melder dig til en omgang motion i København. Meld dig til de forskellige kurser på www.apa.dk. Hvis du har spørgsmål, kan du ringe på 35260011 eller sende en e-mail til apa@apa.dk.

Leave A Reply

Your email address will not be published.