Nyd en forlænget weekend i Danmark

Der findes rigtig mange gode steder at tage på weekendophold i Danmark

0

Skal du afsted på en forlænget weekend? Hvorfor så ikke holde den i Danmark? I Danmark har vi rigtig mange gode slotte, godser, hoteller og kroer, hvor det er oplagt at holde en forlænget weekend. Det er muligt at købe rigtig fine ophold, hvor der både er overnatning og lækker mad med i pakken. Så slipper du for selv at skulle planlægge det hele. Her i artiklen kan du få inspiration til, hvilke ophold du kan vælge at tage på.

Slotsophold

Her i Danmark har vi rigtig mange hyggelige gamle slotte, der er blevet lavet til fantastiske slotshoteller. Af dem kan nævnes Broholm slot, Hvedholm Slot, Kokkedal slot med flere. Der er noget helt særligt ved at være på slotsophold. Man kan sagtens få den følelse af, at man er kommet tilbage i tiden. Mange af slottene er unikt indrettet, og man er ikke i tvivl om, at man er ankommet på et slot. Ønsker du at gøre det rigtig slotsligt, så kan du for eksempel gå efter et slot, hvor det spøger – som på Kragerup Gods.

Ophold på en kro

Det kan noget at være på kroophold på en traditionel dansk kro. Dem har vi heldigvis stadig mange af herhjemme. De fleste kroer har en hyggelig restaurant tilknyttet, hvor det er muligt at nyde en god middag. Nogle kroer går rigtig meget op i gastronomien og leverer en helt vidunderlig gourmetoplevelse, som man skal lede længe efter på mange af de traditionelle restauranter. Det er som regel muligt at komme afsted på et kroophold i god kvalitet fra under 2.000 kroner for 2 personer.

Wellness og spa

I Danmark har vi en tradition med at gå på badehotel. Den tradition hænger stadig ved, men det er blevet ændret en smule. I dag findes de gamle badehoteller stadig, men traditionen er i høj grad gået mere over mod spa og wellness. Der findes rigtig mange spahoteller, der har nogle virkelig luksuriøse wellness og spafaciliteter. Et spaophold er en perfekt ferie til dig, der gerne vil slappe helt af og virkelig få genopladt batterierne. På et spahotel skal du som regel ikke tænke på noget som helst. Her vil som regel være god mad, og nogle steder er der også rig mulighed for at få behandlinger.

Hvilket ophold skal jeg vælge?

Det kan være svært at vide, hvilken opholdstype du skal vælge, når du gerne vil på forlænget weekend. Her kan det give god mening at gøre brug af en opholdsguide. Her kan du få gode råd til, hvilke ophold der er gode, og hvor du kan finde dem billigt. Her kan du også blive klogere på, hvilken slags ophold der egner sig bedst til dig. Elsker du wellness, er det naturligvis oplagt at vælge sådan et ophold. Er du mere til god mad, så kan det være oplagt at vælge et gourmetophold.

Vi har rigtig mange fine steder herhjemme, så der er slet ingen grund til at tage udenlands, hvis du gerne vil holde en fortjent forlænget weekend. Vi har rigtig mange fine steder herhjemme i Danmark.

Leave A Reply

Your email address will not be published.