Nordlyhome.dk forhandler et stort udvalg af interiør, pynteting og møbler til hjemmet.

Nordlyhome.dk forhandler et stort udvalg af interiør, pynteting og møbler til hjemmet. NordlyHome har flere 1000 produkter til Danmarks bedste priser, de yder nemlig prisgaranti, som betyder at du har mulighed for at få produktet nedsat, hvis du finder produktet billigere et andet sted.

De forhandler stort udvalg af danske interiør og møbel brands som er yderest populære i Danmark. Leder du efter møbler, interiør eller pynteting fra Nordal, Bloomingville, Incado, Hübsch, house doctor, tine K home eller en af deres andre populære brands.

Nordal er et dansk brand, som forhandler et stort udvalg rustikke produkter. De er især kendt for deres utroligt lækre og populære Vitrineskabe, som kan findes her. De laver dog mange flere forskellige varer. De har et kæmpe udvalg indenfor kategorierne møbler, hvor de laver de lækreste stole, borde, spejle og skabe.

Bloomingville er ligeledes et dansk brand, som har mange 1000 produkter i deres sortiment. Faktisk har de mere end 4400 produkter, som findes i alle design og prisniveauer. På NordlyHome findes der omkring 200 udvalgte produkter som passer ind i deres nordiske design. Du finder bland andet deres lækre sofaer, som er meget populære grundet deres gode priser og kvalitet. Du finder også et af deres utroligt lækre plankeborde, som passer utroligt godt ind i det nordiske hjem.

Incado har været forløber på design af plakater, kunst og spejle i mange år. På NordlyHome finder du flere 100 plakater som passer perfekt ind i alle hjem og indretninger, lige fra minimalistiske plakater til smukke farverige dyre plakater. De fås i alle prisniveauer lige fra 129,- til 1000 kr det afhænger af størrelsen og design.

På NordlyHome finder du derudover det utrolige populære danske brand Hübsch, som de senere år er stormet frem med deres utrolig stilrene design. De laver de fineste urtepotteskjulere, som du finder et stort udvalg af på Nordlyhome.dk – der har ligesom de andre brands utrolig mange produkter og grene og du finder ligeledes mange smukke sofaer, borde, lamper og mange flere ting.

House doctor er utrolig velkendt i det danske hjem, de har produkter der passer ind i alle hjem. De er ikke bange for at udfordre det minimalistiske nordiske hjem. Det gør de blandt andet med deres utrolig smukke og farverige puffer, sofaer og daybeds. De laver dog naturligvis også smukke og minimalistiske varer, som er det sikre valg til hjemmet der aldrig går af mode.

Tine K Home er kendt for mange forskellige ting. De laver generelt utrolig mange forskellige lækre produkter. De har unikke og flotte sofaer, smukke skabe og lækre pynteting til hele hjemmet. Du har garanteret også set der smukke og velduftende lys. Du kan se hele udvalget her.

Som du nok har kunne læse har www.nordlyhome.dk utroligt mange lækre produkter. Så hvis du leder efter flotte vitrineskabe, smukke sofaer, rå borde, elegante sofaborde eller fede urtepotteskjulere til hjemmet, vil du med garanti kunne finde noget der.

Brug rabatkoden Nord10 og få 10% i rabat på din første ordre.

 

Møbler i alle design på Nordlyhome.dk