First party festlige lejligheder

0
Står du over for at skulle planlægge et festligt arrangement, men har du brug for hjælp til det praktiske, fx i forhold til festtelte og festudstyr? First Party er Danmarks mest erfarne virksomhed for festudlejning i København. Vores festudlejnings- og serviceteam har over 80 års erfaring med alt til private og professionelle arrangementer. Ønsker du et uforpligtende tilbud på dit arrangement, så kontakt First Party i dag.

Hvad enten ønsker en samlet festløsning, eller bare har brug for en enkelt service, som fx et festtelt, service, borde og stole eller et festpersonale, kan First Party hjælpe. Vi er din erfarne fest- og arrangementsekspert i København, der i fællesskab med dig finder frem til den rette løsning til dine behov.

Vi tilbyder personale, borddækning og underholdning, så du rent faktisk kan nyde din egen fest. Vi tilbyder både fulde pakkeløsninger med eksempelvis festlokale, møbler og mad, men du kan også købe enkeltservices som fx jukeboxes, toiletter, varmeblæsere og serviceudlejning.

Vi er din ekspert i festudlejning, herunder teltudlejning og serviceudlejning, i København og vi er med dig før, under og efter, så du får den bedst tænkelige fest. First Party har adresse på Kirkebjerg Parkvej 14, 2605 Brøndby. For festudlejning i København, kan du skrive til os på info@firstparty.dk eller give os et kald på +45 43 43 40 80.
Leave A Reply

Your email address will not be published.