Tandlægerne Søndergade

Er du på udkig efter en ny tandlæge? Så er vi hos Tandlægerne Søndergade i Galten klar til at byde dig velkommen som ny patient.
Lad os stå for at overføre din journal fra din gamle tandlæge, så vi hurtigst muligt kan komme i gang med din behandling.
Vi er dit nye hold af tandplejere i Galten, og vi glæder os til at se dig i vores klinik, så vi kan sørge for at opretholde din sunde mund- og tandhygiejne længst muligt.
Tandlægerne Søndergade består af et et team af kompetente fagfolk fra tandlægebranchen: Tre tandlæger, en tandplejer, to klinikassistenter og en receptionist. Vores mål at tilbyde professionel behandling i en tryg og tillidsfuld atmosfære, så selv patienter der lider af tandlægeskræk får en god oplevelse.
Tandlægerne Søndergade tilbyder alle almindelige tandbehandlinger, bl.a. paradentosebehandling og rodbehandling, men arbejder også med noget af branchens mest avancerede udstyr en 3Shape-scanner og en OTP-maskine til tredimensionelle affotograferinger af dit tandsæt.
Vores klinik har adresse på Søndergade 3, i centrum af Galten. Er du kørende kan du parkere på Nytorv, tæt på klinikken. Ønsker du høre mere eller har du spørgsmål? Så er du velkommen til at tage kontakt til os på telefon 86 94 40 08 eller mail info@galtentandlaeger.dk. Når du savner en ny tandlæge i eller omkring Galten står vi altså klar til at byde dig velkommen!