Anton Dam Møbler

Møbelbutikken på Frederiksberg hedder Anton Dam. Forretningen er en del af Danmarks ældste møbelbutikker, og er beliggende på samme adresse som for over 125 år siden. Varesortimentet hos Anton Dam er fra store anerkendte producenter. Du kan altid finde smukke produkter fra Eilersen, Vipp og Flos. At investere i et luksusmøbel kan være en svær beslutning. Heldigvis er det tre etagers store møbelhus indrettet i æstetiske rum, der giver et overblik over indretningsmulighederne. Men er du for ubeslutsom for, om valget skal falde på Montanas trådreol eller 1112 reolmodul, vil butikkens kompetente og servicemindede medarbejdere guide dig. Se alle produkterne på hjemmesiden www.antondam.dk. har du behov for produktvejledning, kan du kontakte møbelhuset Anton Dam på tel. +45 33242217 eller via e-mail info@antondam.dk.