Altomindretning.dk er et velrenommeret magasin online der inviterer dig inden for til et væld af inspiration til indretning af din bolig

0
Altomindretning.dk er et velrenommeret magasin online der inviterer dig inden for til et væld af inspiration til indretning af din bolig og nytænkende DIY forslag. Magasinet er stiftet af Betina Flies, der er indretningsarkitekt og styler boliger.

På hjemmesiden www.altomindretning.dk kan du gå på opdagelse i et stort univers af kreative ideer og gode ideer til indretninger af boliger i alle størrelser. Du bliver derudover inviteret inden for i andres boliger, hvor du kan blive inspireret af de mange stemninger og på styling af et hjem.

Vil du gerne finde sjove ideer til et gør-det-selv projekt, kan du på hjemmesiden se et bredt udpluk til sjove og flotte projekter til soveværelset, børneværelset eller stuen. Hos Altomindretning.dk handler det om at forene et flot design med funktionaliteten. Dit hjem skal altid være et behageligt og hyggeligt sted at være og samtidig rumme alle dine ting og daglige aktiviteter.

Du er altid velkommen til at kontakte Altomindretning.dk, hvis du ønsker rådgivning eller du ønsker hjælp til din boligindretning - og styling. Du kan ringe til dem på 21 96 97 52 eller sende en e-mail til info@altomindretning.dk.
Leave A Reply

Your email address will not be published.