Skønhedsmesse – Kvinderne i centrum

Skønhed, forkælelse og velvære er i centrum i Vejle

0

Skønhed har ingen alder, og det gælder også d. 9. & 10. februar 2019, hvor Beauty Days skønhedsmesse endnu engang byder shoppelystne kvinder velkommen, til deres helt eget univers i Spektrum ved DGI-huset i Vejle. Blandt udstillere kan gæsterne blandt andet møde anerkendte produkter og mærker. Kvinder kan blive forkælet fra top til tå med diverse skønhedsbehandlinger, som blandt andet udføres af negleteknikkere, kosmetologer, frisører, massører og extensionister. Som gæst på Beauty Days kan du lørdag møde Danmarks største blogger Mascha Vang.

Beauty Days de første år

Beauty Days slog for første gang dørene op i 2017, hvor messen slog sig på at være en kvalitetsbevidst skønhedsmesse. En messe hvor man som gæst skulle kunne identificere sig med konceptet og ikke møde en masse udstillere, som ikke har relevans til konceptet. I den forbindelse er teleselskaber, politiskepartier og andre virksomheder blevet nægtet en stand på Beauty Days. Det er netop gjort fordi de to arrangører mente at der var livsstilsmesser nok i Danmark, men ikke nogle hvor skønhedbranchen er samlet et sted for forbrugere.

Skønhedsbehandlinger var et sikkert hit

Mange udstillere var først skeptiske omkring hvorvidt gæster på Beauty Days ville få foretaget behandlinger i et åbent forum. Denne skepsis blev allerede ved første messe forkastet, da mange gik fra messen med nye negle, farvede bryn og vipper, extensions og diverse andre lækre skønhedsbehandlinger Grunden til at mange fik foretaget disse behandlinger var netop de gode og billige priser der blev tilbudt i netop kun denne weekend, men også fordi at de var alle samlet på et sted, man kan derfor som lovet blive forkælet fra top til tå.http://beautydays.dk

 

Hvis du vil vide mere om messen, kan du følge med på Beauty Days’ hjemmeside: www.beautydays.dk eller på de sociale medier Facebook og Instagram under brugernavnet: Beautydaysdk

 

Info om Beauty Days

Beliggenhed: Spektrum ved DGI-huset Vejle.

Dato: 9. & 10. februar 2019 kl. 10:00-16:00

Leave A Reply

Your email address will not be published.