Advokat Lo Breiding

Advokat - Din advokat i Nordsjælland

Når der sker store ændringer i dit liv, som fx pludselig død, afbrydelse af langvarige forhold eller køb af ny bolig, er det nødvendigt med en advokat du kan stole på og som kan varetage dine interesser. 

Her står advokat Lo Breiding klar til at hjælpe. Lo Breiding er uddannet jurist i 1998 med speciale i arve- og familieret. Lo tager sig god tid til at fordybe sig i den enkelte klients sag, før hun yder juridisk bistand. 

Har du behov for en advokat i Nordsjælland, kan du altid ringe til advokat Lo Breiding. Når det kommer til arveret tager Lo sig af testamenter og håndtering af dødsboer. Inden for familieret rådgiver Lo om ægtepagter, separationer og samejeroverenskomster.  
 
Vil du høre mere, eller har du brug for en advokat til testamente, skilsmisse eller noget helt andet, så ring til Lo på +45 71 75 24 40 eller send en mail til lo.breiding@gmail.com. Adressen er Præstevejen 94, 3230 Græsted, tæt på Gilleleje i Nordsjælland.