Proacteur – change management i praksis

Forandringsledelse bliver kun mere relevant

0

Konsulentvirksomheden Proacteur Aps blev grundlagt i 2006 med et ønske om at rådgive virksomheder, der er under forandring med at nå sine mål. De benytter anerkendte og virkningsfulde forandringsledelsesmetoder, der holistisk kortlægger forandringens kompleksitet.

I et tæt samarbejde med deres kunder sikrer de, at forandringen bliver implementeret gennem hele virksomheden på bedste vis. Proacteurs konsulenter har en stor viden om forandringsledelse samt en bred praktisk erfaring, der er grundlaget for lederudviklingen og deres kursus inden for change management, der giver ledere forståelse for forandringer og de udfordringer, de ofte fører med sig.

Der arbejder med tre niveauer – at skabe forståelse for nødvendigheden i at forandre, at udvikle medarbejdere og at håndtere forandringen i virksomheden.

Ønsker du at læse mere om deres ydelser, kan du finde mere information på deres hjemmeside https://proacteur.com/. Du kan også altid kontakte dem for spørgsmål eller en samtale. Du kan ringe til dem på telefon 70 23 22 40 eller sende en mail til info@proacteur.com.

Proacteur ApS
Lottenborgvej 24B,
2800 Kgs. Lyngby
70 23 22 40

Leave A Reply

Your email address will not be published.