Party Royale

Et godt band til din fest

Party Royale er bandet til din fest

Party Royale

Party Royale er en kvintet med base i København. Bandet har eksisteret i lidt over fem år og har allerede en masse flotte referencer. Idéen til Party Royale opstod som et ønske om, at lave et rigtig godt orkester, med dygtige musikere og et repertoire, som vil få alle på dansegulvet. Der ud over har var idéen, at skabe en god ramme til dine gæster, når det er blevet tid til at danse.

Vi har nået målet

I gennem de sidste fem år har vi leveret musik til et hav af private fester, bryllupper og fødselsdage og vi har spillet for lang række store firmaer i Danmark. Herunder kan nævnes: MetroService, Rigspolitiet, PET, Novo Nordiskfonden, Novozymes og mange flere. Mange af vores kunder vender tilbage år efter år med et ønske om, at booke Party Royale igen. Dette må siges at være det bedste kvalitets stempel. Det er med en vis stolthed, at vi har nået det mål, vi ønskede.

Et stort repertoire

I Party Royale har vi valgt at fokusere på store udenlandske kunstnere inden for pop, funk og disko. Du finder derfor altid navne som Bruno Mars, Justin Timberlake, Michael Jackson, Pharell Williams, Bee Gees mv på vores sætliste. Vi gør meget ud af, at give vores kunder så meget musik som muligt. Derfor arrangerer vi ofte vores numre i medleys og får på den måde berørt en masse forskellige kunstnere.

Dialog og peace og mind

Når man skal holde en stor fest eller begivenheder, skal der træffes en række vigtige valg. De fleste ønsker at være med i de fleste valg, så festen bliver så unik så muligt. Valget af musik har også stor betydning for, hvordan festen bliver og hvad dine gæster husker efterfølgende – Det er vi meget opmærksomme på.

Når du tager kontakt til Party Royale indgår vi i en dialog med dig om dine ønsker og idéer. Vi står gerne til rådighed med gode idéer og forslag til, hvordan din ønsker kan indfries. Når vi har forventningsafstemt og I har valgt Party Royale som jeres band, sørger vi for følgende:

  • Kontakt til stedet hvor arrangementet afholdes
  • Styr på pladsforhold
  • Styr på strømforhold
  • Tidsplan for opstilling og spilletid
  • Kontaktperson, som er jeres kontakt på selve aftenen.
  • Passende professionelt lydudstyr
  • Passende professionelt lysudstyr

Med andre ord kan du/I læne jer tilbage og nyde jeres arrangement, så har vi styr på musikdelen – det kalder vi “peace of mind”.

 

Stort band med flere muligheder

Ud over Party Royale som kvintet, kan vi også booke med forskellige udvidelser. Vi har vores helt særlige blæsersektion: “The Royale Horns”, som er med til at flyttet festen endnu højere op. Party Royale er pludselig et fem mands showband, som kan levere den helt store pakke. Numrene får en ekstra dimension og de originale blæsertemaer er en del af lydbilledet. Blæsersektionen består af top professionelle musikere, som bl.a. er at finde i DRs bigband og lign. “The Royale Horns” er en tilkøbspakke som ofte kræver, at vi også har lydtekniker med. Kontakt os for mere info.

 

En artist?

Som noget ganske særligt, kan Party Royale Bookes med en artist eller speciel guest star, som underholder i f.eks 40 min. Det kunne f.eks. være Bobo Moreno, som med sin flotte og store stemme fortolker fede disco- eller Motownhits. Dette kunne også være James Sampson kendt fra bl.a. Vild Med Dans, som optræder med Me And Mrs. Jones og andre hans superlækre fortolkninger. En speciel guest star er også en tilkøbspakke. Kontakt os for mere info.

Konktakt os

Du kan finde meget mere info om Party Royale på http://partyroyale.dk

På vores hjemmeside kan du finde videoer og en FAQ, som giver svar på rigtig mange praktiske spørgsmål.

Vi ser frem til at høre fra dig.