Julebord fra Cofoco 2018

Drømmer du om en nem jul?

Der er heldigvis længe til jul endnu, men som en gamle læresætning siger, så kan man aldrig være i for god tid. Derfor har vi allerede nu åbnet for muligheder for at bestille årets julebord fra Cofoco. Det må siges at være en god anledning til at lægge billet ind til at vinde årets medarbejder og kollega til den årlige julefrokost.

Cofoco har igen i år sammensat en lækker julemenu, som leveres gratis lige til døren, hvis I er 10 eller derover. Er I færre, kan maden enten hentes på Amager Landevej 119 eller leveres mod et mindre beløb.

Julebordet byder på i alt 9 serveringer, der bl.a. tæller gravad islandsk laks, gammeldags modnede sild, Cofocos egen kalveleverpostej og frikadeller lavet på frilandsgris fra Grambogaard, sprødstegt confiteret andelår og selvfølgelig en klassisk risalamande til at slutte af på. Hele herligheden koster 245 kr pr. person. Til vegetarerne i selskabet tilbyder vi selvfølgelig også en vegetarisk menu.

Som noget nyt i år giver vi 10% rabat til alle virksomheder, der lægger en forhåndsreservation inden 1. oktober. Dato og tid kan ændres frem til kl. 14.00 mandag før levering. Ligeledes tilbyder vi også levering af opvarmet mad til selskaber +20 pax for en merpris på +20 kr. per kuvert. Selskaber under 20 personer kan betale 450 kr. for levering af varm mad.

Læs mere her og book til årets bedste firmajulefrokost

Men læs også mere om vores julefrokost til private her