J. K. Totalentreprise ApS

0
Står du over for et større eller mindre renoveringsprojekt, men ved du ikke hvor du skal starte? Der er mange detaljer at tage hensyn til når man skal renovere, men hos JH Totalentreprise leverer vi heldigvis entrepriseservice til Storkøbenhavn og resten af Sjælland, så du roligt kan overlade styringen af dit projekt til én samarbejdspartner. 

Hos JH Totalentreprise yder vi et omfattende katalog af services. Vores speciale er renovering af lejligheder og huse i Københavnsområdet, men vi varetager også service inden for varme, vand, gas og sanitet. Vi tager os af opsætning af køkken og renovering af badeværelse, så du kan få mere ud af dit hjem.   

Mangler du en håndværker eller en entreprenør i København? Så tøv ikke med at tage kontakt til os for en uforpligtende snak om dit projekt.  

JH Totalentreprise har mange års erfaring med at agere tovholder for et stort hold håndværkere og sørge for at tidsplanen bliver overholdt. Vi er med hele vejen, fra den indledende samtale til nøglen udleveres. 

Har du brug for mere information om JH Totalentreprise, er du velkommen til at tage kontakt til os ved at sende en mail til info@jhtotalentreprise.dk eller ringe på 70 70 18 22. Vi har adresse i Rødovre, nærmere bestemt Nyholms Alle 48, og vi glæder os til at hjælpe dig med dit projekt.
Leave A Reply

Your email address will not be published.