Årets julenyhed fra Hammershøi

Køb Hammershøi jul fra Kähler

0

Hammershøi jul fra Kähler design.

Sommeren er så godt som ved at være ovre og efteråret er ved at nærme sig. Det vil sige at julen også snart er på vej.

Kählers klassiske Hammershøi serie har i år gennemgået en forvandling og et moderne og eksklusivt julestel fra Kähler har set dagens lys for første gang. Den elegante serie med det flotte julemotiv indeholder 4 størrelser tallerkner, et julekrus med hank, en julekugle og et kalenderlys. Hammershøi julestellet er designet af Hans-Christian Bauer som også står bag de andre populære Hammershøi produkter mens Rikke Jacobsen har stået for det malede julemotiv som går igen på alle juleprodukterne fra Hammershøi.

 

Hammershøi jul – Dæk dit julebord med stil

Hammershøi jul er dekoreret med motiver i flotte farver, som giver en varm og glad fornemmelse og følelse af jul. De skønne klassiske motiver af julesæsonens yndigste udsmykninger af julehjerter, flettede julestjerner, nøddeknækkere, grankogler og julekugler er en del af motiverne på det smukke design med det funktionelle elegance som indbyder til en hyggelig og stemningsfuld december.  De velkendte og ikoniske riller som kendetegner Hammerhøi produkterne går naturligvis igen på det skønne julestel.

 

Tallerkner: Dæk det smukkeste julebord med de skønne juletallerkner. Dekorationerne er af den flettede julestjerne der smyger sig elegant han over den hvide Hammershøi tallerken og giver en ægte stemning af jul.

Tallerknerne findes i fire størrelser inkl en dyb tallerken, og med resten af Hammershøi juleserien kan du dække et smukt bord i hele december.

 

Julekrus: Det skønne julekrus med hank vil skabe ægte julestemning og vil pynte på ethvert julebord. Nyd din kaffe, et krus varm gløgg eller varm chokolade – det er jo jul – og lad julekruset følge dig igennem hele december når der skal nydes varme drikke.

Hammershøi julekruset er også en smuk gave til en du holder af eller til dig selv.

 

Julekugler: Skab julestemning med de smukkeste julekugler fra Hammershøi juleserien. Smukke dekorerede julekugler med julemotiv af et julehjerte, en grankogle og en julegås som bringer minder om den traditionelle jul men samtidig skaber et moderne look med de ikoniske Hammershøi riller.

Brug julekuglerne som dekoration på grangrene, hæng dem fra loftet eller i vinduet, læg dem dekorativt på det veldækkede julebord eller brug dem på juletræet. Uanset hvor du bruger dem vil de pynte på yndigste vis.

De smukke Hammershøi julekugler vil bringe glæde jul efter jul og gennem generationer.

 

Kalenderlys: Tæl ned til den store aften med Hammershøi kalenderlyset. Lad julestemningen sænke sig og nyd det yndige kalenderlys dag for dag igennem hele december frem til den 24.

En hyggelig juletradition som er dekoreret med motiver af en julestjerne, et julehjerte og en lille spurv, der elegant smykker kalenderlyset på en fin lærkegren med en enkelt kogle.

 

Brug hele det smukke Hammershøi julestel i hele december måned, og nyd kalenderlysets skær frem til juleaften.

 

Den nye Hammershøi julekollektion fra Kähler kommer på lager medio oktober, men kan allerede forudbestilles nu hos Recreation Styling, så du derved får leveret som den første og sikrer dig at modtage det allerede meget populære og efterspurgte julestel.

Skal du have fingrene i det smukke Hammershøi julestel og allerede i år starte din samling af det nye julestel, så skal du skynde dig.

 

 

Source Hammershøi Jul
Leave A Reply

Your email address will not be published.