Gode råd når du skal vælge kontorfællesskaber

Sådan vælger du rigtigt

0

Flere og flere personer og virksomheder vælger at flytte på kontorfællesskab. Og flere og flere kontorhoteller og kontorfællesskaber opstår for at kunne imødekomme det voksende behov. Men hvad skal du egentlig lægge til grund for dit valg af kontorfællesskab? Hvad skal du passe på og hvilke kriterier bør du overveje? Læs videre nedenfor og få nogle råd inden du vælger din næste destination for din kontorplads.

Hvor er det placeret?

Lokationen er din fremtidige arbejdsplads er vigtig. De fleste af os undervurderer, hvor negativt transporttid kan påvirke hovedparten af os. Derfor du nøje overveje at finde et kontorfællesskab, som ligger i umiddelbar nærhed af din bopæl. Hvis det ikke er muligt, eller du ønsker et helt bestemt kontorfællesskab, så undersøg nøje trafikforholdene på de tidspunkter, hvor du oftest vi bevæge dig til og fra stedet, inden du træffer den endelige afgørelse.

En eller flere lokationer?

De fleste kontorfællesskaber består blot af en lokationen. I Danmark er der indtil nu ganske få kæder. I udlandet er det mere normalt, og fordelene ved det består selvfølgelig i, at du får adgang til flere lokationer og derfor geografisk fleksibilitet. I Danmark er der nye muligheder som eksempelvis Sp8ces, der laver work clubs hos hoteller og andre steder, og derfor fungerer både som supplement til kontorfællesskaber eller som alternativ.

Pris

For de fleste personer vil prisen være væsentlig. Ofte kan man forhandle om prisen eller få den bragt ned hvis man binder sig til en længere periode. Vær forsigtig med bindinger, da de færreste individer eller små virksomheder kan forudse deres kontorbehov mange måneder frem.

Bindinger, depositum

Som nævnt ovenfor skal du passe på med bindinger. Især bindinger som fornyes efter flere måneder. Nogle kontorfællesskaber kan have bindinger på 6-12 måneder, som så genaktiveres efter perioden udløb hvis du ikke har sagt op. Dvs. du kan lige pludselig hænge på yderligere 12 måneder, hvis du glemmer at sige op. Depositum bør begrænses til maksimalt 1-2 måneder (afhængig af bindingsperiode). Hvis du skal betale depositum, så bør du sikre dig, at det i kontrakten fremgår, hvor hurtigt (indenfor 7 dage) at kontorfællesskabet skal tilbage det ved din fraflytning.

Andre medlemmer, faciliteter og indretning

Hvem er de andre medlemmer? Ønsker du mangfoldighed eller leder du efter nogle, der er som dig eller indenfor din branche? Det er vigtigt, at du finder nogle steder, hvor indretningen og faciliteterne passer dig. Vær opmærksom på at selv de bedste udsigter og flotteste indretningen over tid bliver til at vane, og betydningen af dem udvaskes.

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.