Flexjobbere bringer ekstra værdi til arbejdspladsen

Den danske familieejede webshop Curvii gør brug at flexjobbere

0

Flexjobbere er med til at give et godt arbejdsmiljø

 

Selvom Curvii er en mindre familieejet webshop vælger de at sætte CSR højt på dagsordenen.

Selvom virksomheden er kommet ind i en periode med kraftig vækst og ansættelserne nu primært er af fuldtidsansatte, så glemmer de ikke brugen af flexjobbere.

“” For kun få måneders siden har cirka halvdelen af arbejdsstyrken været flexjobbere. Det har ikke været noget vi er gået efter, men efter at vi gjort plads til dem i virksomheden, har der bare været en naturlig tilgang.” – Kirsa fra Curvii”

 

Samarbejdet med jobcenteret har givet pote

Jobcenteret kontaktede Curvii og spurgte om de havde mod på at tage nogle ind i praktikforløb, det valgte Kirsa at takke ja til. Et stort fokus på hvordan medarbejderne kunne bidrage til virksomheden og arbejdsmarkedet gav et rigtig godt resultat for begge parter.

” Flexjobberne lever med en kronisk sygdom, fysisk eller psykisk, og det er vi klar over som arbejdsplads, vi er klar over at de har et andet udgangspunkt og derfor er deres arbejdsgang tilrettelagt deres behov. “

Et helt specielt forhold til sygdom

Medejeren Kirsa har tidligere selv været igennem et sygdomsforløb med stress, derfor faldt det hende naturligt at give andre sygemeldte en chance for at komme tilbage på arbejdsmarkedet. “Det er vores måde at give tilbage til samfundet og hjælpe hvor vi kan” udtaler hun.

Både flexjobberne og Kirsa mener også selv at det giver et helt specielt forhold når der bliver sat fokus på den enkelt medarbejder og deres behov.

Du kan læse mere om Curvii på deres hjemmeside

Leave A Reply

Your email address will not be published.