Ezanza Massage

Massage i København

0
Er du anspændt og har smerter? Og ønsker du at løsne op og opleve en følelse af velvære? Ezanza er en klinik for massage og velvære i hjertet af København K, der tilbyder grundig, fysiurgisk massage til alle, også par og gravide. 

Navnet Ezanza er sammensat af ordene essens og sanser, fordi vi, når vi udfører fysiurgisk massage i København, stræber efter at give samtlige af dine sanser en god oplevelse. 

Foruden fysiurgisk massage er vores særlige speciale gravid massage, på en specialfremstillet briks med hul til maven. Derudover udfører vi også kranio sakral massage, lymfedrænage og ansigtsmassage. 

Det er vores erfaring hos Ezanza, at størstedelen af vores klienter har et travlt arbejdsliv, og derfor har vi tilpasset vores åbningstider efter dette. Vi har åbent mandag til fredag kl. 09:00 til 20:00 lørdag fra kl. 10:00 til 18:00 og endelig søndag fra 11:00 til 17:00. 
 
Ezanza massage og wellnessklinik ligger i hjertet af København, kun 300 meter fra Nørreport. Vores adresse er første sal på Nørregade 22, og du kan altid droppe ind hvis du har behov for en fysiurgisk massage, eller en af vores andre ydelser, lige nu og her. 
 
For mere information om vores fysiurgiske massage, parmassage, gravid massage eller andet, er vores telefon åben på enten 30 50 80 80 eller 32 12 60 60. Vi ser frem til at hjælpe dig af med spændinger og smerter i din hverdag.
Leave A Reply

Your email address will not be published.