Danskere køber sig til succes på Instagram!

Lyder det helt grotesk at kunne købe sig populær på en platform som Instagram? Ikke hvis du spørg danske unge. Ny undersøgelse viser hvorfor det er blevet så populært.

0

 

 

Stadig flere og flere danske brugere på Instagram køber sig til likes på deres billeder. For mange kan det virke absurd, men ny undersøgelse viser, at der faktisk kan være en ganske god grund til dette. En af de mest fremtrædende argumenter hertil findes inde i Instagrams algoritme.

Instagram opnåede for ikke længe siden 750 millioner aktive brugere på global plan. Dette betyder at der er rigtig meget godt indhold du ikke ser. ifølge Instagram, går hver bruger glip af 70% af indholdet i deres newsfeed.

Med det i mente, introducerede Instagram for et par år tilbage en algoritme, hvis mål var at opfange forskellige signaler fra deres brugere, til at bestemme hvilket indhold der skulle være øverst i brugernes newsfeed. Idéen med algoritmen var at sikre sig, at de opslag der ses er de opslag, som du netop er mest engageret i.

Ét af de signaler Instagram opfanger, har at gøre med hvor mange kommentarer og likes et billede får. Instagrams algoritme går herefter ind og booster de opslag der virker attraktive, og sørger for de lander i din newsfeed.

 

Netop dette, har danske Instagram brugere fået øjnene op for, ved at betale sig til til det.

”Ikke alene kan du være sikker på at dine opslag når toppen af dine følgere feed, som i sig selv er tilfredsstillende, du fremstår også som mere populær” mener medstifter af https://autolikes.dk, Daniel, der netop har lanceret en webshop der specialiserer sig i at booste din Instagram profil. Yderligere tilføjer han ”Det har meget at gøre med social proof. Som udgangspunkt stoler vi på hinanden. Social proof giver en afledt psykologisk effekt, når andre tager noget for gode vare bliver det blåstemplet. At du har flere likes på dine opslag giver en instinktiv godkendelse af dit indhold. Vi oplever især efterspørgsel fra virksomheder.”

 

Med priser helt ned til 99,- for 1000 følgere hos Autolikes.dk, forstår man godt hvorfor fænomenet er voksende. Hvad synes du om ideen? Har danske unge mistet besindelsen? Brug kommentarfeltet under.

Source Autolikes
Via Autolikes
Leave A Reply

Your email address will not be published.