Amazing Living din Hübsch forhandler

Køb skønt interiør fra Hübsch online

Hübsch

Hübsch blev grundlagt af Flemming Hussak, Jannie Krüger og Daniel Henriksen tilbage i 2010. Der er flere grunde til, at den danske virksomhed fik navnet Hübsch. På tysk betyder Hübsch smuk eller forskønnende, hvilket indehaverne bag virksomheden mener passer på deres produkter. Derudover får det tyske umlaut over u’et til at ligne en glad smiley og hos Hübsch er glæde blandt deres medarbejdere, kunder og leverandører alt afgørende. Da Hübsch først startede op, var fokus mest på mindre bolig- og interiørgenstande. I dag har virksomhedens udviklet sig til også at designe større møbler, med ønsket om at skabe et unikt design, er Hübsch vokset og har formået hurtigt at slå sit navn fast i den Skandinaviske interiørbranche og Hübsch betragtes i dag, som et af de helt store brands i Norden. Indehaverne er særligt glade for naturmaterialer og deres produkter er indbegrebet af den lyse nordiske interiørstil og derfor betyder deres møbelkollektion i egetræ også særligt meget for dem. Hübsch´s kollektion byder på møbler og boliginteriør. Fælles for alle produkterne er at kvaliteten er i top og det skandinaviske design. Du har mulighed for at skabe et unikt udtryk i boligen med rene linjer og produkter i enkelt og smukt design. Hübsch har altid fingeren på pulsen og skaber interiør helt i tidens trend. Hübsch´s interiør udvalg er lig med nordisk stil og kvalitet, når det er bedst og er derfor et indlysende valg, når du skal have nye møbler og interiør til hjemmet. Kollektionerne designes med et skarpt øje for et nutidigt design og produkterne kendetegnes derfor også for deres kombinationen af høj anvendelighed og moderne stil. Deres kollektioner er let genkendelige med deres stilfulde og rene linjer. Hübsch´s skabe, reoler og vitrineskabe er nogle af vores allermest efterspurgte varer, da de elegant kombinerer praktisk opbevaring med stilfuldt design. Deres gulvtæpper og puder med grafiske mønstre, som er fremstillet i slidstærke materialer, uld og bomuld fra den nye kollektion er yderst populære og pudernes forskellige grafiske udtryk og rene stil giver rig mulighed for at kombinere dem på kryds og tværs. Hübsch lancerer to kollektioner om året: Tendencies (forårskollektionen) og Occasions (efterårs-kollektionen). Alle varer fra Hübsch er designet og udviklet i Danmark, men selve produktionen foregår i hele verden, dog primært i Fjernøsten. Så lad dig inspirere hos din Hübsch webshop og gør din boligdrøm til virkelighed. Hos Amazing Living fører vi et bredt udvalg af Hübsch´s kollektion, som byder på puder, gulvtæpper, lanterner, vaser, lysestager, vitrineskabe, reoler, borde, stole, lamper, rammer, brugskunst og meget mere boliginteriør.