LEERBAEK.DK – NY DESIGNVIRKSOMHED

NY DESIGNVIRKSOMHED SKABER PLADS TIL PLANTER I SMÅ RUM

LEERBAEK er en ny kreativ virksomhed, der er stiftet med den grundtanke at skabe designs, der gør det muligt at dyrke naturen inden for, samtidig med at designet er lavet med tanke på at passe på vores jord. Deres designudtryk kan beskrives som nordisk og minimalistisk og i deres visuelle univers skaber de skæve og anderledes udtryk. Det første produkt, som LEERBAEK lancerer, på deres hjemmeside er planteophænget PlantWire.

Plantevæg med PlantWire med gummitræ, væddeløber og perler på snor. Planteophæng, vægplante, hængeplante, luftrensende planter,
Plantevæg med PlantWire med gummitræ, væddeløber og perler på snor.

PlantWire fremstår nærmest usynlig og får planten til at se svævende ud. Det er et meget minimalistisk udtryk som klart passer godt ind i tidens trends og tendenser.

PlantWire startede som et studieprojekt på KEA, men nu er stifteren bag LEERBAEK, Ida Leerbæk, klar til at udvikle flere produkter og gøre projektet til virkelighed.

“Projekt PlantWire var oprindeligt et studieprojekt der opstod i takt med, at jeg forsøgte at presse en masse planter ind i min lille etværelses Københavner-lejlighed. Det kunne simpelthen ikke lade sig gøre. Derfor designede jeg en løsning på problemet nemlig PlantWire”
fortæller Ida Leerbæk.

Plantevæg, billedvæg, personligt hjem, planter i indretningen, hyggeligt hjem med planter
Hjemme hos Louise Olofsson på Østerbro

Som Ida fortæller lod kærligheden til de grønne planter sig ikke stoppe af pladsmangel, og deraf udsprang virksomheden LEERBAEK.

“Det giver en helt speciel ro og tilfredsstillelse at se en plante vokse. Den følelse vil jeg gennem mine designs dele med det plantegladefolk” Ida Leerbæk

I en tid hvor der er meget fokus på skadelige stoffer for naturen og mennesker, har LEERBAEK skabt et fint univers der sætter fokus på at dyrke fundamentet for en sund jord – nemlig naturen. LEERBAEKs produkter er produceret i Danmark, og ifølge stifteren Ida Leerbæk skyldes det først og fremmest et ønske om at ”støtte den danske produktion”.

“Med PlantWire kan du bruge dine planter på helt nye måder – jeg lader mine planter svæve som kunst på væggene, det giver specielt en rigtig god effekt i små rum”
– Ida Leerbæk

PlantWire er designet til den tidsløse og minimalistiske terracotta potte, men hvis man ønsker et mere personligt udtryk, passer PlantWire til de fleste potter. PlantWire bliver idag lanceret i guld og sort, men ifølge Ida Leerbæk er det kun begyndelsen på en masse iværksætteri fra hendes side af.

”Som udviklingen tager fart vil vi lancere PlantWire i nye farver og flere størrelser, så der er endnu mere plads til at lege med personlige udtryk,” fortæller Ida Leerbæk og tilføjer:

”Jeg glæder mig helt vildt til, at vi finder på flere grønne løsninger, og til at se, hvordan folk derhjemme bruger dem på nye kreative måder, som vi ikke engang selv havde tænkt over.”

Hos LEERBAEK opfordrer firmaet til, at alle PlantWire entusiaster deler deres vertikale haver og plantekunst med firmaet over instagram. Allerede nu har planteglade folk delt billeder af deres PlantWire-projekter på virksomhedens Instagramprofil @leerbaekdk. Netop nu er der i særlig grad mulighed for at gøre dette, da LEERBAEK har stablet et nyt koncept på benene, nemlig salg af secondhand vaser, potter og krukker. Salget af secondhand er med til at passe på miljøet, da man benytter det der allerede er produceret og undgår mer-produktion. Kig forbi virksomhedens webshop og tjek de fede secondhand vaser, potter og krukker ud.

Secondhand, glasvase, vase, høstanemone, retro, vintage, miljø, bæredygtighed
Orange secondhand glasvase

Webshop: https://leerbaek.dk/
Instagram: https://www.instagram.com/leerbaekdk/
Tlf.: 30 22 73 22
Mail: info@leerbaek.dk