Lad en kostplan til vægttab ændre dit liv

Få de bedste råd til kostplaner her!

Nu hvor sommeren så småt er ved at være ovre, har du sikkert alt andet i hovedet end træning og kost. Det er dog lige præcis den fejl, som så mange danskere laver, når det har været sommer og “træningssæsonen” derfor er slut. Det er dog først nu den reelt set starter, for ønsker du at stå i en drømmeform næste sommer, så skal der lægges arbejde i det allerede fra nu af. Med en kostplan til vægttab er du allerede godt på vej, men du bliver nødt til at komme i gang inden det er for sent; ellers står du i samme situation om 1 år, hvor du ikke har været tilfreds med din krop henover sommeren.

En kostplan behøver ikke være svær at følge

Kostplaner har fået et dårligt ry, da mange mener, at de er svære at følge. Det behøver de dog ikke være. Det vigtigste er, at du ikke ser din nye kur som en diæt men nærmere en livsstilsændring. Det er nemlig de færreste der kan holde ud at være på diæt i længere tid af gangen, og det er her folk fejler – man giver nemlig op, og kommer derfor ikke igang igen.

Kunsten er at foretage sig en livsstilsændring, hvor din kostplan til vægttab er med til at ændre dit syn på mad og fødevarer generelt. Hermed ikke sagt at du skal blive kalorie forskrækket – men det er en essentiel ting i et vægttab, at man bliver gjort opmærksom på, hvad det helt præcis er for noget mad, der bliver proppet i munden. Det er nemlig kosten, der står for næsten 90% af et vægttab.

Tab vægt i køkkenet – ikke i træningscentret

Som vi kort indledte i ovenstående afsnit, så skal du være opmærksom på, at tab af vægt i høj grad foregår i køkkenet. Det er nemlig kalorier ind vs. kalorier ud, som gør forskellen for, om du oplever kiloene rasle af dig, eller om du forbliver i status quo.

Spiser du til dagligt meget kalorieholdigt mad uden at bevæge dig, så er det næsten fysisk umuligt ikke at tage på. Derfor handler det om, at du befinder dig i et kontrolleret kalorieunderskud – og det er præcis det, som en madplan vil kunne hjælpe dig med.

En madplan til at slanke sig behøver ikke være være dyr

Du har måske læst om de kostplaner, som koster det blege ud af øjnene. Sådan behøver det ikke være – kostplaner er nemlig (på sin vis) ren matematik, hvorfor du sagtens kan vælge at købe en kostplan online. Du skal blot love dig selv at følge kostplanen, for ellers vil du ikke få noget ud af dit arbejde i køkkenet samt fitnesscentret, og så står du endnu engang til næste sommer og ærgrer dig over, at du ikke kom ordentligt igang med din livsstilsændring.

Flere og flere personlige trænere vælger endvidere at køre med ovenstående model, da det gør det mere overskueligt for klienten. Dernæst kan der tilbydes råd og vejledning, så du som klient altid føler, at du er med på, hvad der er op og ned i din kostplan.