Vælg det helt rigtige sted til jeres fest

0

Når du skal holde firmafest, konfirmation, bryllup, eller hvad end det måtte være for en festlig lejlighed, så er det vigtigt, at lokalerne passer til begivenheden. Derfor skal du tænke dig grundigt om, før du lægger dig fast på en lokation, så du ikke ender med noget, som slet ikke passer til jeres fest.

Størrelsen af selskabet og mængden af larm

Det er værd at overveje, om I kommer til at larme mere, end hvad der er socialt acceptabelt på eksempelvis en restaurant, for så skal I nok overveje at booke et forsamlingshus i stedet, da man her kan få stedet for sig selv og derfor har mulighed for at larme væsentligt mere, end man kan gøre på et offentligt sted. Her er også meget mere plads, og det giver derfor rum til at engagere gæsterne med diverse selskabslege og andre arrangementer, som man ellers ikke har mulighed for, når pladsen er trang.

Er det derimod et mere formelt arrangement med ledelsen af virksomheden eller en mindre firmafest, så kan en restaurant eller kro sagtens være det ideelle for jer. Her har I mulighed for at få god mad helt uden at løfte en finger selv, og stemningen er mere formel og fin, end hvis man eksempelvis er i et forsamlingshus. En restaurant vil nok typisk blive brugt til et arrangement, som, man ved, kommer til at være forholdsvist kort, og hvor man ikke kan larme eller holde lange taler.

Overvej, hvor langt I kan transportere selskabet

Når du skal vælge mellem en restaurant eller en kro, så er det også relevant at tænke på, at kroer ofte ligger længere uden for byen, og det skal derfor være muligt for jer at blive transporteret frem og tilbage, hvis der er alkohol involveret i festlighederne. En anden mulighed er, at I overnatter på kroen, hvilket ofte er en meget behagelig oplevelse, og det giver en helt anden stemning for festen, når man ved, at man skal være sammen i længere tid end blot de timer, man normalvis ville sidde på en restaurant.

Hvad er jeres budget

En fest, stor eller lille kan hurtigt komme til at koste mange penge at afholde. Det er derfor vigtigt at du har udgifterne for øje, når du finder det lokale du har behov for.

Der er stor forskel i prisen, uanset om du vælger at leje et forsamlingshus, et selskabslokale, et hotel eller måske en restaurant til afholdelsen af din fest.

Lokalet lægger i stor grad op til om der er tale om et stort eller lille budget der skal lægges til festen, da et forsamlingshus lægger op til at du selv står for alt det praktiske, fra mad, drikke, underholdning og op pyntning, til restauranter og caféer m.m. hvor alt nærmest bliver serveret på et sølvfad (for en pris)

Hvor finder du lokalet?

I Danmark har vi selskabslokaler.dk der er Danmarks største udbyder af selskabslokaler. Her kan du finde Danmarks største udvalg af forsamlingshuse, selskabslokaler, restauranter, hoteller, slotte og meget mere, hvor du kan holde din næste fest.

Siden er gratis at bruge, både for lejer og udlejer, så det er let og enkelt at få fingrene i det helt rigtige lokale.

Priserne starter fra billige forsamlingshuse, til eksklusive slotte og herregårde, der kan være med til at sætte rammerne om din næste fest.

Så om du er ude i at arrangere hele festen fra bunden i et forsamlingshus, eller lade andre lave det hårde arbejde for dig på fx et hotel eller o en restaurant, så er der massere af muligheder for at holde en fed fest.

Leave A Reply

Your email address will not be published.