Slip for rengøring – Få 3 gratis tilbud

Få 3 gratis tilbud på rengøringshjælp

0

Få 3 gratis tilbud på rengøring hjælp

Uanset om du leder efter hjælp til en lille eller en større rengøring opgave, kan du få bistand fra en reel rengøringsassistent med adskillige års ekspertise. Det kan være problematisk at finde godkendt rengøring hjælp i din by. Brug derfor denne gratis tjeneste. Fortæl os om din rengøringsopgave i f.eks. Kalundborg allerede i dag og få tre 100 procent favorable tilbud på lokal rengøring på under 29 timer.

Støvsugning

Støvsugning er et belastende arbejde ved rengøring, hvis man arbejder forkert, Det er vigtigt, at det er støvsugeren, der gør arbejdet, og at den der støvsuger stort set kun fører støvsugeren. Man støvsuger altid frem i et lokale og trækker støvsugeren efter sig, det giver de mest frie arbejdsbevægelser (og det bedste resultat). Man arbejder fra en bredstænde stilling, holder i skaftet med sænkede skuldre og afslappede håndled og går frem og tilbage med skaft og mundstykket i lette glidende baner.

På store friarealer, kan man holde støvsugerslangen bagom ryggen og holde med den ene hånd om slangen og den anden hånd om skaftet, Der skiftes bane, når støvsugermundstykket er tættest på kroppen. På møblerede områder kan man, i stedet for at støvsuge i lige baner, arbejde i et stjernemønster. Mange mennesker vælger at støvsuge i små heftige skubbebevægelser, hvilket hverken giver et godt rengøringsresultat eller gode arbejdsbevægelser. Støvsugning må godt foretages langsomt, og støvsugeren får langt større mulighed for at suge snavs og støv op.

Det giver samtidig mulighed for at være mere bevidst om at udnytte gode arbejdsbevægelser ved rengøring. Ved støvsugning under møbler bukker man ned i det ene knæ og hviler med armen på det bøjede ben. Ved støvsugning på trapper placeres støvsugeren ved begyndelsen af trappen eller på et trappetrin. Man bruger det lille mundstykke uden skaft og kan støvsuge trappen stort set fra oprejst stilling.

Brug af andre maskiner og redskaber

Der er et utal af andre maskiner og redskaber, der i princippet kan bruges efter samme fremgangsmåde, som er nævnt her. Husk at haven også skal “rengøres” eller vedligeholdes.

Planlægning af rengøring

  • Find ud af hvad og hvor meget, der skal gøres rent.
  • Find de redskaber, maskiner og rengøringsmidler, der skal bruges.
  • Arbejd systematisk. Bliv færdig med en opgave, før den næste påbegyndes eller “flet” forskellige metoder sammen, f.eks. i badeværelset kan det være, at kalkfjerningsmidlet virker, mens man rengør andre ting. I køkkenet kan meget snavsede ting stå i blød, mens man gør det mindre snavsede rent. I opholdsrum kan man lufte ud, lade et plejemiddel virke, mens man støvsuger og gør andre lette ting rent.
  • Begynd altid med det mest støvende og snavsede arbejde først. Tag det højeste arbejde før det lave. Fuglehøjden først, dernæst skildpaddeniveauet
  • Arbejd indefra og ud af lokalet eller arbejd rundt i lokalet ved at begynde og ende ved døren.
  • Bearbejd altid overfladerne systematisk. Det handler om at fjerne snavs og ikke at slæbe snavs tilbage på de rene flader.
  • Klude og redskaber skal være rene, så de hele tiden kan optage og fastholde snavset.

Det er en god ide, at overveje følgende i forbindelse med rengøring i fx Holbæk:

  • Hvad skal der gøres rent?
  • Hvor megen tid kan der afsættes til det og på hvilket tidspunkt?
Leave A Reply

Your email address will not be published.