Smerteplastre uden bivirkninger – Sådan bliver du smertefri ad naturlig vej

0

Kunne du tænke dig at slippe for daglige smerter, så prøv smerteplastre helt uden bivirkninger. Afhjælp smerter i muskler og led med disse innovative smerteplastre – kan også bruges til sport. Helt uden brug af medicin kan du nu få en hverdag med smertelindring og øget livsglæde.

Reducer smerter og ubehag med smerteplastre

Vil du slippe for daglige smerter uden brug af medicin og komplicerede bivirkninger, så skal du prøve et smerteplaster. Aldrig har det været lettere at blive smertefri. De smarte og innovative smerteplastre fra FIT er intet mindre end revolutionerende indenfor området naturlig smertelindring. Den simple og alligevel effektive teknologi bag FIT-smerteplastre har fokus på brug af kroppens egne ressourcer – her lader du kroppen gøre arbejdet.

Sådan virker et smerteplaster

Et smerteplaster er designet således, at kroppens naturlige infrarøde bølger bliver aktiveret på bedst mulige måde. Din krop udsender konstant disse infrarøde bølger. Med brug af FIT-smerteplaster aktiverer du disse infrarøde bølger på den mest hensigtsmæssige måde og din krop begynder helt naturligt at finde sin balance i de smerteramte områder – derved begynder en naturlig forbedring af bl.a. kroppens egne mekanismer og øget velvære er et naturligt resultat. Sådan virker et smerteplaster bl.a.:

 1. Kroppens naturlige infrarøde bølger aktiveres på bedst mulige måde
 2. Kroppens blodcirkulation samt iltoptag øges
 3. Inflammation, muskelinfiltrationer samt syreophobning mindskes
 4. Smertelindring opstår, da kroppen nu bedre er i stand til at gøre sit arbejde

Hvor kan du bruge smerteplastre?

Du kan bruge smerteplastre på store dele af kroppen. Det eneste det gælder om er, at lade kroppens naturlige biorytmer træde i kraft på bedst mulige måde. Med FIT Therapy smerteplastre findes der forskellige smerteplastre til forskellige områder. Der findes desuden et universalt smerteplaster.

Du kan bruge smerteplastre til lindring af følgende:

 • Smerter i ryg
 • Smerter i lænd
 • Smerter i nakke
 • Smerter i knæ
 • Smerter i albue
 • Smerter i ankel/akillessene
 • Smerter i skulder
 • Smerter ved menstruation

Smertefri i en fart

Det smarte ved FIT-smerteplastre er den hurtige virkning. Aldrig har det været lettere at blive smertefri i en fart. Anbring dit smerteplaster på det pågældende område. Vent 2 minutter indtil smerteplastrets spejlteknologi aktiveres og på blot få minutter aktiverer en smertelindring på op til 8-9 centimeter ned i kroppens væv. Der kan dog være individuelle variationer af virkning – dog virker det hos alle personer indenfor blot 24 timer.

Virker i 120 timer

Hvor længe varer et smerteplaster – kan du måske undre dig over? Et FIT smerteplaster virker i hele 120 timer. Det er altså et plaster, som du kan bære i hele 5 dage med effektiv smertelindring. Ud over den hurtige smertelindring, som du vil opleve med brug af dette smerteplaster, så vil din krop tilmed sørge for øget udrensning bl.a. gennem sved og urin for at komme af med toksiner og affaldsstoffer samt forbedre muskelfunktion. Her får du 120 timers øget velvære.

Ingen bivirkninger – kun lindring

Da FIT-smerteplastre er baseret på optimal aktivering af kroppens egne infrarøde biorytmer, så er dette produkt helt fri for bivirkninger. Her vil du opleve smertelindring uden de ofte så ubehagelige bivirkninger, der kan være at finde i forbindelse med brug af medicin. Ingen bivirkning – kun lindring med de smarte og innovative smerteplastre fra FIT.

Ingen brug af medicin

Det er netop kroppens egen indsats, der gør disse smerteplastre yderst populære. En øget efterspørgsel bevidner om de mange tilfredse brugere af disse smerteplastre på verdensplan. Slut med medicin og ubehagelige bivirkninger. Har du første prøvet disse enestående smerteplastre og på egen krop mærket den hurtige og effektive smertelindring, som disse smerteplastre tilfører din krop, så er der ingen vej tilbage. De fleste af vores kunder har ganske enkelt forelsket sig i det hurtige resultat, det øgede velvære og ikke mindst prisen – FIT smerteplastre fås til favorable priser, så alle kan være med.

Vandafvisende smerteplastre

FIT-smerteplastre er vandafvisende. Det betyder, at du kan benytte dine smerteplastre under dyrkning af sport samt beholde dem på, når du går i bad. De er designet til effektiv smertelindring i hele 5 dage og er derfor også designet til at kunne sidde på din krop i tilsvarende tid uden gener, når du udfører de daglige gøremål.

Allergivenlige smerteplastre

FIT-smerteplastre er naturligvis testet på sart hud. Du kan være sikker på, at din krop vil tage godt imod disse allergivenlige smerteplastre. Smerteplastre fra FIT er designet til at aktivere kroppens naturlige mekanismer på mest optimale måde – skulle der opstå ubehag er det som oftest en følge af den udskillelsesproces, som starter med at udrense toksiner og affaldsstoffer fra kroppen.

Forkæl dig selv og din krop med hurtig og effektiv smertelindring med de innovative smerteplastre fra FIT – et liv i velvære.

Leave A Reply

Your email address will not be published.