5 helse trends i 2018

Læs om de 5 mest populære helse trends i 2018

0

Hvis de offentliggjorte oplysninger om sundhedstendenser for 2018 er korrekte, kan vi forvente at blive mere opmærksomme, mere rustede og endnu mere effektive i vores daglige liv i det kommende år. Hvilken bedre tid at omfavne nogle nye sundhedsvaner end begyndelsen af et helt nyt år?

Vi skurede alt fra kropsundersøgelse og staycations til koffeininfunderede fødevarer og udvidelsen af kategorien “athleisure” til “workleisure”. (Åndbart, strækkende arbejde-passende påklædning? Ja, tak!) Og efter omfattende forskning og kæmning gennem snesevis af sunde levende buzzwords du kan forvente at høre højt og klart næste år, her er en liste over dem, der steg op til toppen ikke kun på grund af deres voldsomme popularitet, men også deres legitimitet.

1. Ketogen Diæt

Mange eksperter siger, at ketogen diæt var den mest Googled ernæringstid i 2017. Denne metode til at spise sætter kroppen i en tilstand af “ketosis”, hvor kroppens vigtigste brændstofkilde stammer fra fedtforbrænding i stedet for kulhydrater. Selv om det ses som en noget ekstrem spiseplan, som udelukkende eliminerer carbs og fokuserer på høje mængder kostfedt og moderate mængder protein, er resultaterne af at være i en tilstand af ketose overstået fedt tab og rapporteres at omfatte forbedret energi, mental klarhed og et fald i sulten. Og hvem vil ikke alt det? Jeg kan opgive kartofler for at opnå denne zen-lignende tilstand af keto-phoria. Kan du ikke?

2. Hjemmefitness

Mens vi tror, at der er (og sandsynligvis altid vil være) ønsket om klods-og-morter fitness destinationer og gruppe klasser, forventes 2018 at øge fitness-mulighederne hjemme. Træningsbevægelser som CrossFit har gjort det muligt for deltagerne at oprette et motionscenter i deres garage hjemme komplet med olympisk løfteudstyr og en række andre fitness doodads (kettlebells, ab måtter og hoppetov) med minimal udgift. Nøglefordelen? Bekvemmelighed. Derudover bliver mindre boutique-studios også digitalt kyndige og tilbyder online-klasser for medlemmer at tage i komfort i deres eget hjem og når deres tidsplaner tillader det.

3. Mindfulness

Kropsforbindelsen mellem nutidens forbruger påvirker markedspladsen til at blive – og lade sine forbrugere vide, at det bliver – mere bevidst og bevidst om miljøet. En nylig Forbes-artikel beskriver mindfulness i 2018 som værende mere bevidst og opmærksom på verden omkring os. Læs mere om mindfulness på helsebloggen.

4. Aktivt kul

Der er ingen mangel på naturlægemidler og naturmedicin, der tilsyneladende er en kur – alt for dybest set noget, der lider dig. Gør lidt forskning online, og du vil begynde at drikke æblecidereddike som vand, fordi det krediteres med at hjælpe alt fra hikke og diabetes til kræft og hjerteproblemer.

Men det nyeste landbrug til at tage plantelægemiddelmarkedet med storm er aktiveret trækul. Ofte anvendes i hospitalshospitaler og godkendt af Verdenssundhedsorganisationen som modgift mod overdoser af stof, viser det sorte pulver også i alt fra tandpasta til deodoranter og ansigtsmasker. Påstandene er, at aktiveret trækul kan helbrede fordøjelsesbesvær, reducere kropslugt og dårlig ånde, stop gas og oppustethed, lys hud, fjern akne og endda hvidt tænder.

5. Plantebaseret måltider

Forvent at se flere planterige opskrifter og og retter i 2018, især på restauranter. Øget bevidsthed om sundheds- og ernæringsforskning med planterige kostvaner, miljøbelastning og madaffald blandt andre, finder flere mennesker, der vælger at spise planterige måltider, uanset hvilken livsstil de identificerer sig med (veganer eller ej). Nylige undersøgelser har vist, at valg af planterigt mad har mindre effekt på energi, jord og vandressourcer end kødbaserede kostvaner. Er du på udkig efter vegetar og veganer venlige restauranter, kan du besøge siden healthyplacestoeat, hvor du kan finde frem til restauranter og cafeer der serverer planterige måltider.

Leave A Reply

Your email address will not be published.