Hvilket tagpap er det bedste valg?

Der er mange grunde til at vælge tagpap som tagbeklædning på sine byggeprojekter. Det er lige gyldigt om det er mindre bygninger eller større opgaver. Tagpap bringer utrolig mange fordele med sig, og det er et særdeles populært valg som tagdækning i Danmark. Men hvilket tagpap er det bedste? Der er ikke så mange forskellige typer af tagpap, men der er forskellig kvalitet og holdbarhed. Det er derfor altid anbefalet, at det bedst mulige materiale benyttes, eftersom tagpappet gerne skal kunne holde i mange år. Icopal tagpap er et produkt, hvor kvalitet er i højsædet.

Brug Icopal tagpap

Kvaliteten er ikke noget, som du bør gå på kompromis med. Det ender blot ud i en dyr omgang, hvor tagbeklædningen alligevel skal udskiftes eller repareres efter nogle år. Hos TagPap.dk kan du købe Icopal tagpap, der har kvalitetsgaranti, og sikrer dig en lang levetid og solid robusthed i det danske vejr, som både kan være varmt, koldt, stormfuld eller regnfuld.

Tagpap med lang levetid

Tagpap har en forholdsvis lang levetid, men det kan godt være svært at bestemme helt præcist, hvor mange år produktet holder. Det kommer an på graden af vedligeholdelse, vejrforhold og kvaliteten af materialet og selve udførelsen af arbejdet. Hos TagPap.dk finder du Icopal tagpap på 4,4 mm, hvilket er tykkere end de fleste forhandlere. Det er en rigtig god tykkelse, da det forlænger levetiden og holder tagpappet stærkt, tæt og modstandsdygtigt i mange år.

Brandgodkendt tagpap

Det er ikke alle slags tagpap, der lever op til sikkerhedsmæssige krav, og derfor skal du altid gå efter brandgodkendte Icopal tagpaps-løsninger, hvilket gør, at det kan bruges til husstande og erhvervsbygninger. Det er en såkaldt BROOF(t2) brandgodkendelse, der er nødvendig, for at tagpappet kan anvendes i sådanne situationer. Det kan være omkostningsfuldt ikke at have brandgodkendt tagpap, hvis en brand skulle opstå.

Designvenligt tagpap

Icopal tagpap er et utrolig designvenligt materiale. Det er moderne i udseendet og minimalistisk og mørkt i looket, hvilket komplimenterer en del boliger og erhvervsbyggerier. Det er muligt at bukke og forme tagpappet som ønsket, og derfor er det utrolig anvendeligt til et hav af forskellige tagkonstruktioner, der har mere utraditionelle former end blot et fladt tag.

Billig og kvalitetsbevidst løsning

Tagpap er – i modsætning til fx teglsten – et særdeles billigt alternativ til tagdækning. Det er billigt i materialepris, og det er ikke så dyrt at få monteret som andre typer af tagbeklædning. Icopal tagpap er altid i høj kvalitet, så taget holder i mange år.