Din Festguide – Guide til Sommerfesten

Hold den perfekte sommerfest

0

For det første, da skal man selvfølgelig overveje hvilken fest det skal være? Det er det første spørgsmål, man skal stille sig selv, men selvfølgelig afhænger dette også af anledningen.

Om du skal holde en fødselsdag, guldbryllup eller en anden fest, så er der mange ting der skal være styr på for at festen går godt.

Inviter gerne i god tid

Inviter gerne dine gæster i god tid, specielt hvis din fest ligger i ferieperioder, f.eks. i sommerferien. Da mange af gæsterne selv bestiller rejser eller planlægger andre ting i ferien, hvor folk derfor selv er booket op.

Hvilken type fest skal det være?

Den perfekte fest henover sommerhalvåret, vil være en fest i haven (hvis man har plads), hvor man opstiller et telt man lejer. Man kan leje alt fra telte, borde, stole, duge, bestik og andet service, samt hoppeborge, Slush Ice maskiner osv. ved et Festudlejningsfirma, man kan nemt finde en festudlejer i sit område ved at søge på Google, f.eks. hvis du bor i København, og du gerne vil måske mangler borde og stole, så søg f.eks. efter ”Bordudlejning København”, så finder du helt sikkert en festudlejer. Husk på, at der ofte er en del drikkevarer, og du måske ikke selv har plads i køleskabet – dette vil være mega nederen hvis man kun har lunken øl. Du kan derfor ofte også leje køleskabe samme sted – ellers så bare søg efter ”Leje af køleskab København”, hvis du bor i København.

Få gerne hjælp til festen

Hvis du beslutter dig for selv at holde festen i haven eller lignende, f.eks. en god sommerfest, da kan man som fortalt i sidste afsnit nemt leje telte, borde og stole, ja selv duge, køleskabe, tallerkner, bestik og anden service.

Du kan også lade familie, venner eller andre hjælpe til med rengøring, borddækning mm. Og sørg endelig for at have hjælp til servering og eventuelt oprydning i køkkenet, da man ellers vil være bundet op på dette under festen. Når festen først er i gang er det befriende at kunne slippe tøjlerne og nyde det hele uden at tænke på opvask.

Tidsplan & mad

Bestil gerne mad udefra, et godt tip til en sommerfest er halv-stegt pattegris, hvor der kommer en ud og skærer ud og serverer kødet direkte fra grillen, dette er yderst populært og velsmagende.

Lav en tidsplan over festens afvikling. Dels får man et godt overblik over festen, dels kan man bedre styre ”flowet”, så man ikke sidder for længe over maden, at der bliver tid indslag, danse og drikke cocktails, øl og vand. Hvis du ikke har hjælp i køkkenet til madlavning, opvask mm., så kan det sagtens betale sig at købe mad udefra som nævnt, ligesom man kan betale sig fra at få leverandøren af servicen, borde og stole, til at ”tage opvasken” – En del service, bord- & telt udlejnings virksomheder tilbyder nemlig at tage opvasken, så du ikke selv behøver at vaske servicen igen, inden afleveringen.

Med disse simple, men gode råd, så burde du kunne holde en god sommerfest.

Bordudlejning København
Bordudlejning København
Leave A Reply

Your email address will not be published.