Skal du have den bedste Brunch?

0

Brunchen er efterhånden blevet populær på det seneste, men der er nogle grundlæggende elementer, der skal indgå i denne sammenhæng. Herunder er der listet nogle af tips man kan gøre for at få den bedste brunch oplevelse samt forslag til hvad man skal have med, når man skal lave brunch til familie og venner. Det er en samling til hvordan du og dine gæster får den bedste brunch overhovedet muligt, og hvordan du kan spare tid og energi i fremtiden, når du skal lave brunch.

 

Sæt alt hvad du skal bruge på bordet dagen før

Det er et simpelt trick til at spare tid og give et større pusterum, når du skal stå og tilberede maden til gæsterne kommer. Derfor skal du sørge for at stille tallerknerne, glas til appelsinjuicen og kaffekopper på bordet – glem endelige ikke servietterne! Det kan nemlig hurtigt blive hektisk, når man tilbereder maden, så man mister sit overblik. Derfor kan man eksempelvis hurtigt glemme at folk faktisk bruger bestik til at spise sin mad med – ud fra min egen personlige erfaring.

 

Lav scones – det er sparer dig tid

Hvis du ikke vil lave fransktoast, kan du finde en god opskrift på scones og lave dem lang tid i forvejen – det kan være en hel uge i forvejen, hvor du ligger dem i fryseren. Når dagen til brunch er kommet, kan du smække dem i ovnen, så de er dejlig varme når gæsterne ankommer.

 

Sørg for at lave amerikanske pandekager

Ja, det er en essentiel del af brunch. De amerikanske pandekager kan hurtigt pifte din brunch med dens bløde og lækre facon. Hvis du ikke lige har en opskrift liggende, kan på se denne opskrift på pandekager amerikanske. Med denne opskrift kan du ikke andet end få dejlige luftige amerikanske pandekager, som du kan toppe med en god sirup og blåbær.

 

Servér frugt til din brunch

Det går heller ikke at have en brunch uden frugt, men hav en smule omtanke, da det ikke er alle frugter der kan holde sig ved stuetemperatur. Derfor bør man eksempelvis undgå bananstykker, der hurtigt går hen og bliver brune og knap så indbydende.

Husk at tilberede dit bacon i ovnen

Det er en fejl som folk ofte begår, ikke fordi det ikke er godt at lave på panden, men når du skal stå og kokkerere alt maden, så kan man hurtigt gå hen at blive stresset over baconfedtet sprøjter ud over dig selv. Derfor lad vær med at stresse dig selv og tilbered baconen i ovnen lidt inden dine gæster kommer. Du vil ikke kun undgå baconduften i hele hjemmet, men du kan blot slukke ovnen og lade bradepanden være varm indtil servering.

 

Lån ekstra kander til kolde og varme drikke

Det er et simpelt trick til, så du ikke behøver at løbe frem og tilbage for at hente nyt drikkelse. Så spørg endelig en af gæsterne forinden om det er muligt at låne en kane eller to. Det vil være guld værd, når I sidder til bords.

 

Hold fokus på meningen med brunch

Det handler om at du og dine gæster kan hygge sig sammen. Vær ikke bange for at spørge dine gæster om at lave noget kaffe eller en cocktail, mens I står og snakker, de hjælper gerne dig med en lille og simpel opgave. På den måde kan du stadig bevare overblikket og sørge for at der er ingenting som der er brænder på, så I alle kan have en dejlig og hyggelig brunch. Dertil kan du altid lede efter mere spændende mad til din næste brunch, da der er masser af lækker mad til at finde derude.

 

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.