2 typiske fejl du begår i indretningen

0

Elsker du boligindretning og kan du bruge timer på at planlægge de næste nye tiltag i din personlige indretning? Så skal du læse med her. Der er mange danskere der elsker indretning og som også går meget op i det. Mange går op i at følge de sidste nye trends. Mange går også op i at deres bolig skal ligne noget fra boligmagasinerne.

Det farlige ved denne tilgang er, at man f.eks. glemmer at tage højde for, hvordan ens bolig rent faktisk er og hvad den passer til. Måske er den ikke egnet til de nye trends og måske er der andre hensyn, der skal tages. Derfor kan man ende med at begå nogle fejl, som man måske ikke er opmærksomme på. Du får her en oversigt over 2 typiske fejl, som mange begår i indretningen.

Den forkerte størrelse møbler

Når man sidder og kigger i boligmagasinerne, vrimler det med skønne møbler. Mange begår den simple fejl, at de forelsker sig i møbler, der slet ikke passer til deres hjem. Man kan på den ene side ende med at købe møbler, der er alt for store til ens bolig. På den anden side kan man også ende med at købe møbler, der er alt for små til ens hjem.

Dårlig belysning

Belysning er ofte noget, som man glemmer lidt, når man skal indrette et rum. For mange er belysning blot en praktisk foranstaltning. En lampe skal give lys. Man glemmer dermed at lamper for det første kan give meget til det æstetiske udtryk i indretningen. For det andet glemmer man, at der også findes dårlig belysning. Ofte vil det være for lidt belysning og forkert belysning.

For at undgå denne fejl, skal du have rummet samt rummets formål med i tankerne. Herefter kan du arbejde med både stil på lampen samt lysstyrken af lamperne. Er det et soveværelse, må belysningen f.eks. gerne være hyggelig og dæmpet. I et køkken og en stue skal belysningen bruges til at lave praktiske ting og dermed skal styrken også være kraftigere. Tænk desuden over lampernes placering.

Besøg dinindretning.dk og læs om, hvordan du indretter hjemmet mange rum. Du kan fx. læse denne artikel om indretning af soveværelset.

Leave A Reply

Your email address will not be published.